Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема врска кој ќе постигне гол бе кој било нека биде само да постигнуваат е добро и обавезно да ги тепаме иначе типувам на стрелец на голот дека ќе биде Кака.

Да преминеме на темата, против Лече најмногу би сакал да постигне гол Бориело или Пато, па да фатиме темпо со постигнување голови на напаѓачите.[/quote]

Епа и јас размислувам ко тебе:vozbud:
Бориело или Пато и срецво на место:pipi:

Нема да го купиме Бекам бе остај ти што пишуваат гоал и некојси други да беше за купување немаше да го позајмиме 2 месеци него одма ќе му понудеја 1-2 годишен договор, плус и Бекам изјави дека ќе се врати во Галакси.
А за Гуркуф што ќе заигра пак во Милан сонувајте, Кардачо можеби за 2-3 сезони...

А зашто си толку сигурен дека нема да го вратиме назад ?? Не верувам дека ќе остане во Бордо а и нема некои лоши спомени во Милан само единствено нешто што му сметаше е тоа што беше премногу млад и со неконстантна форма неможеше да ги покаже своите квалитети јас сум сигурен дека ќе се врати и ќе покаже дека треба да игра за Милан- баш би сакал да го видам него и фламини во добра форма уфффф како би било да проработи таа Француска врска во Милан . Едноставно во ист состав да се најдат Кака Роналдињо Пирло и Гуркуф а во напад Пато и Бориело (се сомневам дека некогаш ќе се осмели Анчелоти на вакво нешто )ќе биде комбинација УБИСТВО единствено доколку пазариме на полусезона мора да се донесе некој добар централен дефанзивец добро би било да дојде некој од овие-Мексес (добар дефанзивец ама има некои испади на некои негови стартови за глупости прави пенали и добива црвени картони!) Агер (дечкото е одличен знае да повлече и напред а што е најдобро знае и да даде гол!) Иванович (и покрај големите напори за негово ангажирање на крајот на летниот преоден рок овие од Челзи испаднаа педери и не ни го дадоа ама зашто им седи таму кога немаат ќар од него за тоа очекувам он да не засили!) а највише скам да дојде Сантакроче(уффф :zver: бразилец баш тие успеваат во милан а и е многу добар позади со Неста-дај боже да се опорави- и нема поминување:)) .

Со Лече иако ќе биде тешко очекувам победа немора да е висока ама да иде заслужена.
Највеќе ме радува што ова почнува да ме потсеќа на стариот Милан хаха ќе дадеме гол во 85та и оди после дај ни гол врати ни хаха само така треба тоа е умешност да не паничиш и да дојдеш до полн плен. :helou:

Да не цитирам цел текст, еве само делови:

1. нема некои лоши спомени во Милан
  2. Едноставно во ист состав да се најдат Кака Роналдињо Пирло и Гуркуф а во напад Пато и Бориело
  3. Неста-дај боже да се опорави- и нема поминување:)) .

1. Може нема лоши спомени ама ако мисли да се врати назад во Милан треба да знае дека ќе го чека уште поголема конкуренција од кога замина, а не верувам дека ќе го прифати тој ризик. Нема да биде лесно да му фати место на Роналдињо а особено не на Кака да не заборавам тука е и Сидорф. Може Анчелоти ќе ги ротира ама сепак нема да ја добие посакуваната минутажа. Се зависи од Гуркуф ако одбие да се врати во Милан тогаш Милан неможе ништо да стори за да го задржи.
  2. Кај е Гатузо :shok: на таков играч тешко да му фати место еден Гуркуф кој една сезона изиграл јако и сеа одма го дигнаа во облаци, и нема шанса да играат Кака Рони и Гуркуф + 2ца напаѓачи во ист состав зарем не го научи Анчелоти каков е ?
  3. Во Неста не се ни молим, сезонава и онака ќе му пропадне а и идната не очекувам да го гледам оној стариот Неста (доколку се врати на терените) а и големи се шансите да се пензионира, така да идната сезона 2ца добри дефанзивци мора да се земат.

Да не цитирам цел текст, еве само делови:

1. Може нема лоши спомени ама ако мисли да се врати назад во Милан треба да знае дека ќе го чека уште поголема конкуренција од кога замина, а не верувам дека ќе го прифати тој ризик. Нема да биде лесно да му фати место на Роналдињо а особено не на Кака да не заборавам тука е и Сидорф. Може Анчелоти ќе ги ротира ама сепак нема да ја добие посакуваната минутажа. Се зависи од Гуркуф ако одбие да се врати во Милан тогаш Милан неможе ништо да стори за да го задржи.
  2. Кај е Гатузо :shok: на таков играч тешко да му фати место еден Гуркуф кој една сезона изиграл јако и сеа одма го дигнаа во облаци, и нема шанса да играат Кака Рони и Гуркуф + 2ца напаѓачи во ист состав зарем не го научи Анчелоти каков е ?
  3. Во Неста не се ни молим, сезонава и онака ќе му пропадне а и идната не очекувам да го гледам оној стариот Неста (доколку се врати на терените) а и големи се шансите да се пензионира, така да идната сезона 2ца добри дефанзивци мора да се земат.
1. Сидорф ај кажи кого би избрал помеѓу Сидорф и Гуркуф
2. Гатузо има место за да игра и е една од најбитните алки во Милан ама знаете колку сме баксузи со повредите а јас викам да се искочи со тој состав Кака Роналдињо Пирло Гуркуф и Пато и Бориело малце понапаѓачки како што игра една барселона а и јас знам за тоа дека Анчелоти нема никогаш да искочи со таков состав само ептен ако влезе некој од замени и тоа да изгледа така а и баш салам да го видам Гуркуф да изигра на таа десна страна таму сме немале асален играч одамна а мислам дека Гуркуф може да помогне таму.
3. мислам дека грешиш што го мислиш Гурки за сезонски изграч
4.Се сложувам дека Неста после цела пропуштена сезона нема да наликува на оној стариот ама не е на одмет па крај краева и да се пензионира во клубот и да биде трењер на некои младичи!

Едноставно во ист состав да се најдат Кака Роналдињо Пирло и Гуркуф а во напад Пато и Бориело (се сомневам дека некогаш ќе се осмели Анчелоти на вакво нешто )ќе биде комбинација УБИСТВО
Амброзини или Гатузо се незаменливи во Милан. Не се некои креативци како Кака, Сидорф, Рони, Гуркуф или Пирло (Пирло е многу поназад од овие 4-ца и игра улога и во одбраната) ама па одлични се во дефанзива (тука Рони, Сидорф, Кака и Гуркуф немаат којзнае каква улога. Нема да видиш ниту еднаш формација без барем еден од овие двајца (евентуално Фламини наместо еден од нив).

Се сложувам со Миланез во целост
тешко беше за Гуркуф и до сега а пак сега со оваа конкуренција во средина ќе биде бетер

особено со последниот дел
мора да се обнови дефанзивата и тоа и во јануар а не до наредна сезона
од Неста не трба повеќе да очекуваме чуда (сакам да не сум во право)

1. Сидорф ај кажи кого би избрал помеѓу Сидорф и Гуркуф
2. Гатузо има место за да игра и е една од најбитните алки во Милан ама знаете колку сме баксузи со повредите а јас викам да се искочи со тој состав Кака Роналдињо Пирло Гуркуф и Пато и Бориело малце понапаѓачки како што игра една барселона а и јас знам за тоа дека Анчелоти нема никогаш да искочи со таков состав само ептен ако влезе некој од замени и тоа да изгледа така а и баш салам да го видам Гуркуф да изигра на таа десна страна таму сме немале асален играч
1. Гуркуф би го одбрал ама џабе пак ете ги тука Рони и Кака
2. Гатузо и Гуркуф не играат иста позиција така да Гуркуф ќе си има работа со Кака и Рони (а таму тешко да се протне дур е некој од нив двајца во Милан )

Неста: Ќе се вратам на терените.

Можда ќе се врати, ама тешко дека ќе биде како онај стариот.

-најдобро да му направеа операција пред почетоков на сезоната и може ќе го имавме до сега опоравен.

1. Гуркуф би го одбрал ама џабе пак ете ги тука Рони и Кака
2. Гатузо и Гуркуф не играат иста позиција така да Гуркуф ќе си има работа со Кака и Рони (а таму тешко да се протне дур е некој од нив двајца во Милан )
Па добро јас незнаев дека Гуркоф и Гатузо не играат на иста позиција:pos2:
Јас пишав дека сакам да ги видам малце понапаѓачки Милан со таа формација а зашто би го пропуштиле гуркоф бе и така сидорф кај да е више нема да биде првотимец а и така Анчелоти не употребува многу напаѓачи па може да искочи со Кака Роналдињо и Гуркоф кои ќе делуваат позади напаѓачот повторувам на таа десна страна сме немале асален играч одамна и не би било на одмет да се врати гуркуф незнам зашто толку си против неговото враќање

Берлсукони пак ќе ти повторам нумерно уно во Италија избран од народот:smir:

AC%20Milan-Legends.jpg

Каде е Кака на оваа слика? Мора да биде присутен и он легенда на Милан а тек уште колку има да игра!!!:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom