Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова ми се свиѓа, да водимо 2-0 без игра,

јбг мора некогаш и така да се тепа

дај и ние еднаш да тепаме по рецептот на интер, со никаква игра добро амо второ пол. да ги стави кака и роналдињо или др

Сега мора да се покаже се што знае КАКА:vozbud:

И еве го голоот ПАТОО

Кака само што влезе се повреди и замена, Пипо 1-4!

Едноставно звер е Пато!Новиот Роналдо дефинитивно!

Што се случило со Кака?:nesum: зар уште некој мeсец нема да го гледаме:nesum:

И честито победа...да ни се множат ваквите резултати:)

дај и ние еднаш да тепаме по рецептот на интер, со никаква игра добро амо второ пол. да ги стави кака и роналдињо или др

Да бе, никаква игра а 49 гола постигнато, а 21 примено.

П.С. Честито победа :)

Честито нека ни е новава победа!
Иначе чудна утакмица...Во прво полувреме дадовме 2 гола со никаква игра,во второ се поправи играта и дадовме уште 3 гола.Едноставно искористивме скоро се што имавме,со исклучок на шансите на Кака и на Бекам,сега на крајот.
Единствено сеа ме загрижува состојбата на Кака и на Абиати.Се надевам дека не е нешто сериозно.
Да ти е**м докторите во Милан.Што го пуштија Кака ако не беше скроз спремен за игра?!

FORZA MILAN!!!

На Абиати мислам дека не е толку лоша ама Кака следно коло со Наполи тешко дека ќе игра.. :(

Не гледав од оправдани причини (прв пат ги пропуштам годинава :() ама сепак по резултатот ќе кажам не задоволна него презадоволна. Петрадаaaaa.
Само што е со Кака? :(
Тоа е единствено во моментов што ме онерасположува :cry:

За Абиати најверојатно е завршена сезоната...
А што е најцрно,па мислам дека Фавали го повреди несакајќи...

Честитки за убедливата победа и истовремено честитки за Супер Пипо за 300 гол во неговата кариера.

Одлична игра во нападот, нездраво прецизни. Одбраната не е на ниво на фантастичната средина а уште полошо по смената на Абиати. Страв ми е за Кака пак да не го нема долго време. Некако како да мора да се учиме да го гледаме Милан без Кака. Пато на ниво си изигра и даде два супер гола посебно првиот кој ме натера да скокнам до плафон. Инзаги влезе во легендите со 300тиот гол. Може и вака да победуваме со многу голови да даваме а пак да примаме по некој зашто изгледа само така можеме со оваа слаба одбрана. Сеа само да се надеваме дека ке се врати Абиати за следниот натпревар со Наполи зашто со Дида само се плашам да не киксне. Сепак честито до сите Росоњери.

За Абиати најверојатно е завршена сезоната...
А што е најцрно,па мислам дека Фавали го повреди несакајќи...

Ете најлошата вест. Кој не проколна бе? :nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom