Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Брат сликава ти е крај...:pos2::pos2::pos2: Се кинам од смеење коа ке ја видам

Сликата ја чував специјално за после дербито, па сега бидејќи ги надвладевме сигурно овој дркаџијата така се чувствувал.

Ќе ја менам кога Интер ќе победи некое наредно коло, сенадевам дека за месец и пол дека ќе биде.

Роналдињо мен оф д меч,според гоал.ком со 7.
А после него следуваат Шева,Сидорф и Лука Антонини кој што ја изигра цела утакмица и добро се покажа..(мило ми е за него:)) со оцена 6.5

Кој се сега 6ти на ред :zlo:

Ќе ја менам кога Интер ќе победи некое наредно коло, сенадевам дека за месец и пол дека ќе биде.[/quote]

Narednata godina:smir::pos2:

Чистито победа Миланези Рони се враќа у форма тоа ме радува а и доста гол напредок гледам кај Шева:aplauz::aplauz::aplauz:

Честитки и од мене за победата и пласманот во групите на куп уефа. :helou:

Свака час за топката на Дињо.Такви топки даваат само мал број на играчи,ако не е единствен на планетава што најдобро ги владее таквите топки.Полека ги исплатува милионите вложени во него,ако не ги исплати со голот против Интер.
Шева ке ломи осеќам!Конечно 3-4 напаѓачи имаме од светска класа но што постигнуваат голови!

Galliani: Ibrahimović je praktički već bio naš
Milanov potpredsjednik Adriano Galliani otkriva kako je njegov klub prije dvije godine bio vrlo blizu potpisivanja Zlatana Ibrahimovića...

U ljeto 2006. bilo je jasno da će Ibrahimović napustiti Juventus zbog afere ''Calciopoli'', odnosno, degradacije ''Stare dame'' u Seriju B. Galliani je u izjavi za Sky Sport Italiju otkrio da je Milan praktički već sve dogovorio s Ibrahimovićem, te da je samo splet različitih okolnosti na kraju švedskog napadača ipak usmjerio prema gradskom rivalu Interu:

- Ibrahimović je s nama već postigao dogovor i sve je praktički bilo gotovo. Ipak, zbog raznovrsnih razloga na kraju nismo uspjeli završiti taj posao. Tada, u ljeto 2006. još nismo znali hoćemo li igrati u Ligi prvaka i zbog toga je transfer propao.

честитки рони во старата форма:vozbud:
па ај ако продолжите вака ке ве гледаме во финале:smir:

честито победа дечки :vozbud::vozbud::vozbud:
гледам Роналдињо и Шева јака комбинација
значи стварно ќе правиме лом годинава

11786_big.jpg

мака ми е што не гледав али тоа е

ајде кој е следен:smir:

Многу на готово сте научени, сврти една - две страници назад.

Многу на готово сте научени, сврти една - две страници назад.

Стварно. И ова не важи само за тебе, за сите. Или кога ќе праша некој со кој играме наредно коло. Е тоа мн. ме нервира, колку да се броело едно мислење плус. По грешка некоја страна на нет да отвориш па ќе излезе со кој играме наредно коло.

Мејби ај ем оверреактинг, бат детц да веј ај фил. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom