Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Среќен роденден Шева :star:
Среќен роденден скинеру да дочекаш 100 години:img:

БТВ Сасуке,Шева се изгуби на теренот:bip:

Погледнете ја свршеницата на Пипо Инзаги

Кликнете на сликите за да се зголемат
Филипо Инзаги, омилениот фудбалер на италијанските старлети, очигледно се одлучи да прекине со блудниот живот. Се сврши со прекрасната Алесија Вентура и наскоро би требало да впловат во брачните води.

Алесија Вентура е популарен италијански фотомодел и ТВ водителка. Како и повеќето жени во Италија, падна на неодоливиот шарм на Пипо Инзаги, човекот кој на терените се однесува како ранливо девојченце, но надвор од него по се изгледа дека е вистински самоуверен маж.

Но, за разлика од претходните стотици фотомодели со кои беше во врска, Алесија успеа да му се вовлече под кожа, па тие двајца сега се свршеници.

Иако е тешко да се замисли како Филипо носи веренички прстен и чува деца, изгледа токму тоа и ќе се случи. Како и успеа на Алесија да го совлада неговиот бурен живот, некогаш нема да дознаеме.

:drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:

Пипо осеќам ќе биде "повреден" долго време......малава си сака одржување.....е што би се мењал со Пипо барем на една вечер:).

Некој рече дека Јанкул изиграл слабо. Мое мислење е дека синоќа имаше подефанзивна улога, беше задолжен за Кварезма, затоа го немаше во нападот....ама затоа Рони синоќа играше лево.
Доста више со коментарите дека Шева изиграл тама.....и мене Сасуке ми е досаден со опседнатоста со Шева, ама сепак Шева е овторно наш играг и треба да застанеме зад него, а не да му се ситиме на промашувањата.....ќе распали кога тогаш.....а нема да чекаме многу долго осеќам:).

Охооо ај среќен роденден Берлу, и на тебе Шева :)

silvio-acmilan-inter.jpg

Па тоа е тоа....Кој му е крив на Маикон што бараше колачи?:toe::wink:
Дињо во перфектен тајминг го даде првиот гол за Милан,и одлично изигра!
Време беше да ни тргне на неколку утакмици по ред,а Интер за се што досега се спасувал да му се врати по глава! Така,за нив само црвени картончиња,па The Special One нека скока како побудален...Цела утакмица бевме подобри,можеше Шева да им здрви уште еден,ама вака се крена значењето на Роналдињо-Милан победи со неговиот гол.Ние навивачите сме задоволни,а и Берлускони треба да е!Подобар поклон за роденден не можеше да добие!:wink:

Од секогаш сум го сакал Роналдињо и вчера баш ми беше мило за него!Честитки за победата!Браво и поздрав:smir:

нашиот сакан и драг darkwalker, навивач на интер, вчера околу 9 и 30 навечер изгуби 5 пива на кладба...
FORZZAAAAAA MILAAAAN

Честито да ни е победата, само вака да продолжиме.

Срекен роденден за Силвио и Андриј:smir:
Милан да му носи титули на Силвио:pehar::pehar: И уште толку гола и победи на шева:pehar:
И ај сега на по едно:party1::party1: на Нивна сметка и посе:pijan:

сооо ајдее идеме во милано на родендени:vozbud:

среќен роденден Берлускони:back:
и
среќен роденден Шева:back:

Ти ма во школо отиде или до Милано???

Ај среќен роденден Берлу и Шева. Берлу ти да даваш повеќе пари за играчи :icon_lol: а ти Шева да се вратиш во стара форма :pipi:

Денеска читам само изјави од играчиве:)
Сидорф е пресреќен и изјавил дека одлично игра во тим во кој соиграчи му се Кака и Роналдињо. (сидорф според мене предобро изигра синојка)
Кака пак е задоволен од иgрата на Сидорф и посебно е среќен за погодокот на Роналдињо.
Роналдињо изјавил дека голот е како роденденски поклон на Берлускони и за сите навивачи.
Малдини исто е презадоволен и среќен за голот на Роналдињо.
И секако изјавата на Анчелоти е дека тие го направиле она што го замислуваа, додека Интер многу се заштитувал.
и така сите си изјавувале :)

И сега ни треба победа во четврток против Цирих :pipi:

Моментално табелата во калчото после 5тото коло:
1. Лацио 12
2. Наполи 11
3. Удинезе 10
4. Интер 10
5. Катанија 10
6. Милан 9
7. Јувентус 9
8. Палерно 9
9. Анталија 9
10. Рома 7

еве една убава фотка за крај:)
startova0809.jpg

среќен роденден да им е на Шева и Берлу :smir:

и сеуште не можам да се соземам од среќа за вчерашната победа :vozbud:

Страв ме фаќа кога ке помислам како ке биде кога ке се разигра бразилското трио. Најискрено ова го кажувам. Конечно направивте екипиште. :salut::aplauz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom