Mike Tyson
Never,never,NEVER GIVE UP!
- Член од
- 20 август 2007
- Мислења
- 2.630
- Поени од реакции
- 156
Можеби не е голем талент но можеби го има она што го има Пипо во својата глава и нозе.Инстикт за гол,невиден инстикт!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама можеби...:smir: Затоа треба да се даде на позајмица или ко-сопственост,да има поголема минутажа, и ќе се види што играч е и што играч ќе биде...Камо да биде новиот Пипо!!!Можеби не е голем талент но можеби го има она што го има Пипо во својата глава и нозе.Инстикт за гол,невиден инстикт!
Денеска може ќе се реализира трансферот на Броки во Лацио! Преговорите се во тек па ќе видиме! Нека одиииииии ааааааааај
А еве која тактика ја најавил Анчелоти
![]()
мислите ок е?![]()
Абе Замброта е чутук невиден исто како Одо, на сите мечови што ги изигра Милан летово беше камен како изгубен а и во Барса не играше нешто посебено, а Сидорф колку и да е добар неможе цела сезона да игра има 32 години.Замброта другар. Антонини ни од далеку го нема неговиот квалитет. Сидорф игра прва постава сигурно.
А за нападот ќе видиме , на почеток Шева нема да игра зашто не е сеуште физички подготвен, ама после мислам дека ќе си го зацементира местото во првиот тим. За Пато има време, а Бориело...и мене ми е жал, али освен УЕФА и Куп на Италија тешко дека ќе заигра повеќе, освен недај боже ако се испоповредат сите.
Бориело само нека остане другите сите нека си идат слободноBorielo,Palochi,Oddo i Brochi mozat da zaminat za Oddo zainteresirani se Lyon,za Brochi Lazio za Palochi Genoa i drugi timovi od Seria B a Borielo bi trebalo da zamine zimoska dokolku ne se dokaze.
Хаха глупа тактика, ова само бугариве можат да го направат (паинт рулз)Денеска може ќе се реализира трансферот на Броки во Лацио! Преговорите се во тек па ќе видиме! Нека одиииииии ааааааааај
![]()
мислите ок е?![]()
што ти е тебе?Бориело само нека остане другите сите нека си идат слободно
![]()
SAMO SEVA I PATO KE SI GI SMENAT MESTATAДенеска може ќе се реализира трансферот на Броки во Лацио! Преговорите се во тек па ќе видиме! Нека одиииииии ааааааааај
![]()
мислите ок е?![]()
NE NEMA DA IGRA 100%Како прво еден од шева и пато ке отпадне,место нив еден од Фамини,Сидорф,Амброзини.
Никако немојте да го заборавите Амброзини сигурно ке игра во тимот на Милан оваа година.