Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас би ги земал овие 11

--------------Абиати-----------------
Антонини-Неста-Каладзе-Јанкуловски
-----Гатузо----Пирло----Рони--------
----------------Кака-----------------
--------Бориело-----Пато------------

Замброта другар. Антонини ни од далеку го нема неговиот квалитет. Сидорф игра прва постава сигурно.
А за нападот ќе видиме , на почеток Шева нема да игра зашто не е сеуште физички подготвен, ама после мислам дека ќе си го зацементира местото во првиот тим. За Пато има време, а Бориело...:toe: и мене ми е жал, али освен УЕФА и Куп на Италија тешко дека ќе заигра повеќе, освен недај боже ако се испоповредат сите.

Еве и во весник е објавено дека Сендерос ке настапува престојнатата сезона за Милан како едногодишна позајмица.Незнам зашто на официјалната страна на Милан сеуште нема ништо.Инаку не ја следам многу премиер лигата,а особено не утакмиците на Арсенал,така да ако може некој да ми каже повеке инфо за него:pipi:
Инаку еве пошо не сум пишала долго време,честитки и од мене до сите Миланези за трансферот на Шева,иако малку ме плаши да не се зезнеме со него,затоа што во последно време т.е.во премиер не покажа ништо посебно

Еве и во весник е објавено дека Сендерос ке настапува престојнатата сезона за Милан како едногодишна позајмица.Незнам зашто на официјалната страна на Милан сеуште нема ништо.

Во Дневник знаат во Милан не знаат... ц ц ц ц

Замброта другар. Антонини ни од далеку го нема неговиот квалитет. Сидорф игра прва постава сигурно.
А за нападот ќе видиме , на почеток Шева нема да игра зашто не е сеуште физички подготвен, ама после мислам дека ќе си го зацементира местото во првиот тим. За Пато има време, а Бориело...:toe: и мене ми е жал, али освен УЕФА и Куп на Италија тешко дека ќе заигра повеќе, освен недај боже ако се испоповредат сите.
NE BE SEVA USTE VO NEDELA KE IGRA...IZJAVIL KE GI NAPOLNAM INTER SO GOLOVI JUPIII:vozbud:....A ISTO TAKA DIRLIV MOMENT OD INTERVJUTO BIL KOGA RECE ZA SIVE OVIE 2 GOD. ZNAEV DEKA VO MILAN USTE ME CEKAAT SEVAAA EMOCIONALNO BESE TVOEVO VRAKANE!!!

Еве според мене кој би бил вашиот најдобар состав и се надевам дека повеќето ќе се сложите vo формација 4-2-3-1

Абиати
Замброта Неста Каладзе Јанку

Пирло Гатизо

Сидорф Кака Роналдињо

Пато

Borielo,Palochi,Oddo i Brochi mozat da zaminat za Oddo zainteresirani se Lyon,za Brochi Lazio za Palochi Genoa i drugi timovi od Seria B a Borielo bi trebalo da zamine zimoska dokolku ne se dokaze.

Палоски( и ја едно време бев убеден дека е Палоши :) ) најверојатно на позајмица ќе си замине. Ама ја не би имал против и ако се продаде. По се изгледа малиот не го бива, и е далеку од талентот што ние мислевме дека го има. Имав можност да ги гледам сите пријателски Милан што ги изигра сезонава, во ни една од нив, иако цело време играше, Палоски не остави впечаток дека се работи за голем талент.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom