Џенаро Гатузо
Pippo per Sempre
- Член од
- 3 јануари 2008
- Мислења
- 2.797
- Поени од реакции
- 38
Ja odma bi go stavil....LEGENDA...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja odma bi go stavil....LEGENDA...![]()
Јас би ги земал овие 11
--------------Абиати-----------------
Антонини-Неста-Каладзе-Јанкуловски
-----Гатузо----Пирло----Рони--------
----------------Кака-----------------
--------Бориело-----Пато------------
Еве и во весник е објавено дека Сендерос ке настапува престојнатата сезона за Милан како едногодишна позајмица.Незнам зашто на официјалната страна на Милан сеуште нема ништо.
NE BE SEVA USTE VO NEDELA KE IGRA...IZJAVIL KE GI NAPOLNAM INTER SO GOLOVI JUPIIIЗамброта другар. Антонини ни од далеку го нема неговиот квалитет. Сидорф игра прва постава сигурно.
А за нападот ќе видиме , на почеток Шева нема да игра зашто не е сеуште физички подготвен, ама после мислам дека ќе си го зацементира местото во првиот тим. За Пато има време, а Бориело...и мене ми е жал, али освен УЕФА и Куп на Италија тешко дека ќе заигра повеќе, освен недај боже ако се испоповредат сите.
И малце Гатузо да го поднауче од неговата техника:kesa:Seva mesto Pato:smir: A i ako e dojden senderos bi go stavil odma prva postava silen e mnogu...
И малце Гатузо да го поднауче од неговата техника:kesa:
Само се плашам да не се спрiјатели со Малтераци![]()
значи после толку купувања може да си заминат деновиве Одо и Палоши
Море какво продавање на Палоши бе шо му е на овие скинерите:nerv:значи после толку купувања може да си заминат деновиве Одо и Палоши