Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Денеска може ќе се реализира трансферот на Броки во Лацио! Преговорите се во тек па ќе видиме! Нека одиииииии ааааааааај :)

А еве која тактика ја најавил Анчелоти
shema26082008gweqgwqN.JPG

мислите ок е? :toe:

ова се бугарски филмови
нема вака да изгледа составот на Милан гарант како што го знаеме Анчелоти
мора да има барем Амбро, Сидорф, Фламини, Кардачио некој така не со 4 ца во напад

и конечно пишаа за Сендерос
значи и тој дојде е сега доста е купување за годинава

а што се однесува за Палоски и јас се сложувам со некој погоре :) не знам кој беше дека не го бива стварно
доби многу шанси и не се покажа на пријателските
го гледав со младите на италија и даде 2 гола ама од пенал во игра ништо. Од подготовкиве се виде дека Виудез е дури многу подобар и техничар и побрз и поборбен од него

за Одо: го сакав кога го купија ама некако незнам , неодредено мислење ни за ни против сеедно ми е

а Броки аман Лацио нека го земат веќе еднаш:smir:

Уште Броки да си замине и супер тим ќе имаме. А за Одо, не знам, го сакав во Лацио, ама сега не знам. А Палоски мора да го пуштат на позајмица за да ги видиме неговите квалитети.

Галијани изјави дека нема клаузула за откуп на Кака во договорот на Шева и + дека иако до понеделник е трансфер пазарот отворен Милан може ќе купел уште некое засилување после Шева и Сендерос
е ај да видиме кого ???

Galliani insists no such discussions took place and has told fans that Shevchenko and Philippe Senderos will not be the last players to arrive at the club before the transfer window closes. “The market closes on Monday, but we will make other signings following Shevchenko and Senderos,” he told Calcio Mercato.

Ане овој Галијани будала е(во позитивна смисла:)) Од каде олку засилувања:)

Ане овој Галијани будала е(во позитивна смисла:)) Од каде олку засилувања:)
Ех и ја викам од каде олку засилувања ама мора да имаш ептен лоша сезона па да ти текне нешто да измениш во тимот (истото ни се случи како и на Баерн) ако освоивме Сериа А или пак ЛШ ќе имавме и годинава ист состав :)

Ej aj nekoj ako moze neka postavi sliki od denesniot trening na milan poso eve gleam na sajtot go ima i sevcenko so anceloti se guskaat neso:vozbud:...daj koj e registriiran neka ostavi neso tuka...pozz:salut:

Се сакаат а?
11363_big.jpg

Две легенди на тимот...
11367_big.jpg

Ајде...ќе се врати во форма,верувам...
11362_big.jpg

Е овие двајца заедно со Кака мислам дека треба да прават лом... :)
11366_big.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom