Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што не го дадоа во Болоља,Киево,Реџина... да се навикне на Италијански фудбал ќе го гледавме и на ТВ може не вака пушти го па нека пасе :)

Да да требаше во некој послаб италјански клуб..

Паа малдини да се кладиме дека пола сезона најмалку ке ја мине со повреди, а и фавали исто така...
Грешка беше со го земааа замброта ( требаше да се земат некои млади а успешни кака на пример Лам)

Замброта е искусен играч кој ретко греши, подобар е од оддо и фавали заедно што го докажа и со игрите во Барселона.

Ама не гледај во Барса како играше ...
Го гедаше ли последните 2/3 натпревари?? Во мИлан

Ама не гледај во Барса како играше ...
Го гедаше ли последните 2/3 натпревари?? Во мИлан

Пиле златно:

Остави го времето да тече онака како што треба.

Дај бе ук престанете да ккте цело време.

Ова не ви чинело, она ви фалело. Ајт!

vo nedela milan - juve a milan nema ni napacac ni odbranben igrac cccccccccccccc:toe::toe::toe:

како што читам по нет нема да го пушти Челзи овој Иванивич

јас и онака повеќе сум по бразилците пр: Алекс Силва
кој било мора да се купи (барем еден и тоа минимум),
зошто ја заебавме сезонава пак

jas od maldini ne cekam ni 10 meca , samo kalaze bonera moze da ni se vo raspolagane za nesta ne se znae koga ke se vrati pa ova sezona ke vidime samo mozebi ambrosini ta igra kako cb ili mozebi ima vreme uste 17 dena moze da zemat nekoj drug:toe:

Епа Миланези ништо од Иванович,не се договориле Челси и Милан...

Е арно де, пазарот е уште оптворен. Двајца одбранбени се продадени очекувам да дојде еден бек....само кој.

Не можат да се договорат....Челзи не сака да ја прифати клаузулата која што треба да го донесе Иванович како целосна сопственост на Милан,по една година,за 10 милиони евра.Не се сигурни во квалитетите,сакаат да го даат на позајмица да се калеми,ама што ќе праат ако растура?! Ќе морат да се задоволат само со 10 милиони.Тоа е проблемот!
Сега нека бараат други дефанзифци,сега мораат да бараат,двајца дадоа,сега сме многу тенки со централни дефанзифци.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom