Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Криво ми е за Џила, видете го во Фиорентина што прави.
Абе Филип 1 гол и што прави :nesvest: чекај допрва треба да се докаже дека вреди, во Милан беше под притисок само од него се очекуваше и затоа не покажа многу последниве 2 сезони особено оваа што помина, во Фиорентина ќе даде 15/16 голови тоа му е просек не е некој голем голгетер како Трезеге.
пс. Џила е минато за нас:)
ej utre treba da cekame na ivanovic ili samo spekulaci se :nesum:
Ако потпише утре потпише ако не не доаѓа :)

И едно прашање за тебе ако замине Кака во Реал(или било кој клуб) за кого ќе навиваш за Милан или за тимот во кој ќе отидне Кака ? :smir:

ne be se zeznav so vas jas sum milan i milan ke ostanam samo sto kaka mi e vo srce i znam deka nema da najdeme kako nego inace bi sakal da go zemat cana od marsej pa toj so flamini pirlo super tandem ke bidet ok sepak znam deka kaka e roden samo za milan

bas prazav deka vujko mi raboti vo italia i toj e golem fan na milan i mu se javiv mi rece deka kaka ostanuva vo milan 100%

ne be se zeznav so vas jas sum milan i milan ke ostanam samo sto kaka mi e vo srce i znam deka nema da najdeme kako nego inace bi sakal da go zemat cana od marsej pa toj so flamini pirlo super tandem ke bidet ok sepak znam deka kaka e roden samo za milan

bas prazav deka vujko mi raboti vo italia i toj e golem fan na milan i mu se javiv mi rece deka kaka ostanuva vo milan 100%

А многу си загрижен дали кака ке остане или не??
Милан бес кака ке има многу зведзи( рони и другарите) и соуреп игра4и ама после кака милан ке биде на половина од сега:toe:

Јас мислам оти ке има нешто со тоа со Сколари шо му е препуштено...

Ајде троа повеќе инфо за Иванович... Каде игра, шо години е. Највероватно ке го гледаме во дресот на Милан (ако не го дадат на позајмица да се искали малку).

сега ги гледав бразил и роналдињо е во многу подобра форма од лани а пато мислам не играше
иначе тој тиаго невес кај игра?

и палоши изјавил дека сака да остане во милан:wink:

сега ги гледав бразил и роналдињо е во многу подобра форма од лани а пато мислам не играше
иначе тој тиаго невес кај игра?

и палоши изјавил дека сака да остане во милан:wink:
Игра во Флуминенсе. Позиција на теренот му е полушпиц.

Ама и Дигао го продадоа!
DARIO AND RODRIGO: GOOD LUCK!

8/13/2008

MILAN - Six years of victories, emotion, and professionalism have tied Dario Simic to us. Just as Dario will always remain a Milan fan, we will always remain a fan of his. So good luck to Dario Simic, and good luck to Rodrigo Digao, who will play next season with Standard Luik and who will always be followed by the Milan observers.
Ај им посакуваме многу добри настапи во новите клубови!

Ама и Дигао го продадоа!

Ај им посакуваме многу добри настапи во новите клубови!

изгледа Милан се припрема да го земе Иванович во своите редови...

преговорите со него за денес се завршени но сеуште не е договорено ништо

http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=22814

Како бе и Дигао го дадоа подобро да останеше, не дека толку сакам да игра за нас туку само заради Кака. Ама на позајмица е изгледа.

Е сега Милан мора да го ангжаира Иванович.

Како бе и Дигао го дадоа подобро да останеше, не дека толку сакам да игра за нас туку само заради Кака.:toe:

епа ај сеа сите браќа на фудбалерите да ги донесиме и да играат за Милан само заради нив... не оди тоа така :smir:

епа ај сеа сите браќа на фудбалерите да ги донесиме и да играат за Милан само заради нив... не оди тоа така :smir:
ако памтиш еден од условите лани кака да не замине во реал беше диаго да го земат во тимот:smir:

штом едниот си отиде....:cry:

Маца, Родриго заминал во Белгија, во Стандард Лиеж. То значи дека и Кака че ој таму? :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom