Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И каков удар на Јанкуловски само за тоа можеме да збориме за Милан!

Натпреваров не е од значење исто како тој со Јуве и Интер така да нема потреба од нервирање и критики кон играчите.
Средниот ред ни беше изгубен а тие треба да ја водат играта, одбраната на ниво ...
Важно имаме добар голман можам да речам и предобар, порано се плашев кога им шутираа на Милан сеа со Абиати немам гајле што можеше и што неможеше да се фати тој фати :)
:zver:

ako be super kaka da ne se zamori mnogu abitai super samo ovoj flamini ne znam kaj e deka treba da smenime vo sredniot red doa nie slaba tocka i napad ama ke se vrati pato deneska postignal gol za brazil ronaldinho ke se vrati boriello kaka da ne ni se povredi nesta da se ni se vrati super ke bideme

Рано е премногу , Севиља беше одличен противник за подигање на темпото и начинот на игра на повисоко ниво , физички беа поподготвени од Милан , и for God Sake , ја примети ли некој играта на Капел , типот разара по левата страна .

п.с. Што вака ги нема фановиве на Јуве да се ситат на поразов и да кажуваат колку тоа они биле најдобри . . . . :toe:

ako be super kaka da ne se zamori mnogu abitai super samo ovoj flamini ne znam kaj e deka treba da smenime vo sredniot red doa nie slaba tocka i napad ama ke se vrati pato deneska postignal gol za brazil ronaldinho ke se vrati boriello kaka da ne ni se povredi nesta da se ni se vrati super ke bideme
кога пишуваш можеш по некоја точка и запирка да пишеш:smir:

а на натпреваров играчиве не се ни замараа, не им беше важен па затоа никој не се покажа добро
најважно е што наш играч даде гол:baeh:

И овие се наши играчи :)

Каде е топката ? 1,2,3 ?
458ronaldinho.jpg

и пљас малиот
pato100.jpg

пс. Кога завршува Олимпијадата (знам уште не е почната) :) ?

се разочарав од фудбалот

немај гајле ова е само подготовка
не верувам дека вака без веза ќе играат и на официјални натпревари во калчото
особено со Роналдињо, Фламини, Пато, Бориело и секако Неста во составот

Играме против Челзи :vozbud:

Намерно промаши ШЕВА само да се сретне со Милан (го знам јас) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom