Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
лелеееееее нееее:nesum:
неќам со челзи

е сега што ќе се случи со кака:(ако се договорат...

лелеееееее нееее:nesum:
неќам со челзи

е сега што ќе се случи со кака:(ако се договорат...

Гледај вака,во ист град се така??Па и не мора да играат еден против друг за да се догворат.Ама Кака е лојален кон тимот и не верувам дека заради парите на Абрамович ќе замине во Челзи.

П.С Со среќа против Челзи,гледајте на пенали да се одлучува мечот.

MILAN izgube...:icon_frow:toe:
Samo vi kazuvam za da znaete ...ako utre pisam na fourumot togas znajte deka ne sum jas, tuku mojot duh ili pak majka mi da vi soopsti deka sum mrtva

SE besam da znaete po trakva igra na MIlan4eto milo:toe:

Milan solo con te MILAN sempre per te

eve eden pregled na timot na milan i ocenktite sporet mene
ABIATTI-5
ODDO- 2
KALAZE-4
MALDINI -3
ZAMBROTA-1.5 NAJLOS
PIRLO -2.5
GATTUSO-2
AMBROSINI-2.5
SEDORF-2.5
KAKA-2
PALOSCHI-2
JANKULOVSKI-3.5
ANTONINI-2.5
BROCHI-2.5
BONERA-2.5
DIGAO-3
FAVALI-2.5
sporet ova milan go igral naj losiot mec od koga gledam jas fudbal i bas ne mi e po kejf sto ke igrame so chelsea moze tuka da padne nekoj dogovor za kaka ama kako rece ziak 92 ako do sega imase dogovor ke imase ne e samo sto igrat mec tie ne mozad vo teren da pravat dogovori bidete pozdraveni i milan e silen kako nikogas doseka roni pato lom u brazil

Утре од 12 сабајле на А2 ке ја даваат а за ова денес што да се каже не е за секирање толку тоа што го јадевме за секирање е што уште се во Милан Фавали и Броки :S:)

И ај да не се бедирате толку еве и една фина вест за двајцата што не играат во Москва

Утре од 12 сабајле на А2 ке ја даваат а за ова денес што да се каже не е за секирање толку тоа што го јадевме за секирање е што уште се во Милан Фавали и Броки :S:)

И ај да не се бедирате толку еве и една фина вест за двајцата што не играат во Москва

Neli na 3 t.e vo nedela?

на А2:shok:
а некаде на некоја друга програма или на нет?

Фак нема гледање Милан-Челзи не сум дома :@

Ако излеземе со овој состав би требало да изиграме подобро од денес:

Абиати
Замброта.Бонера.Каладзе.Јанкуловски
Гатузо.Пирло.Антонини
Сидорф.Кака
Палоски

А некој знае што е со Фламини никаде го нема, изгледа нешто не е арен да беше во ред сигурно ќе влезеше во некоја од утакмиците ?

Ne igraat utre

POLUFINALE:
petak, 1. kolovoza: 17:00 Milan - Sevilla
petak, 1. kolovoza: 19:15 Lokomotiv - Chelsea
UTAKMICA ZA 3. MJESTO:
nedjelja, 3. kolovoza: 12:00
FINALE
nedjelja, 3. kolovoza: 14:30

On Sunday Milan, at 12.00 Italian time, will face Milan for the 3rd place final.
од официјалната страна

Охооо супер ако е во недела ја не загледав датумот :)

ако има пенали тепаме :)

Од веке вчерашниот натпревар(помина 00:00 нали)многу сум разочарана,го следев скоро цел натпревар и не видов некоја поголема акција освен онаа на Сидорф.Ужасна игра Милан прикажаа i have to say..но сепак не целиот тим.Абиати сепак го издвоив,тој ми е херојот на натпреварот.Да беше Калач утакмицава ке завршеше многу полошо.Ајде ке видиме како ке играме у недела со надеж дека бар ке имаме подобра стратегија.
П.С.јако ни фали некој добар напагач сега:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom