Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe neli so lipi se pregovarase i on od upravata na milan baral da mu se dozvolat zasiluvanjata:jakinta,cabi alonso i uste nekoi ispusteni igraciЛипи е мајката ...
Овој Анчеоти колку и да го сакам ѓабе све поголеми и поголеми глупости прави и почна на нерви да ми иде, не ни треба ни Мурињо не го бидува и него.
Сосема се согласувам со ова,Липи е мајката ...
Овој Анчеоти колку и да го сакам ѓабе све поголеми и поголеми глупости прави и почна на нерви да ми иде, не ни треба ни Мурињо не го бидува и него.
Каков Липи бе што зборите, тапа е, зар толку брзо заборавивте колку титули зема Милан со него а сега оваа сезона зошто не земавме ништо и одма слаб е а???? Епа не е така тоа.Липи е мајката ...
Не е слаб ама е приглупКаков Липи бе што зборите, тапа е, зар толку брзо заборавивте колку титули зема Милан со него а сега оваа сезона зошто не земавме ништо и одма слаб е а???? Епа не е така тоа.