Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
па момци ако сакате добар голман ќе треба да дадете малце поише пари јуве даде за буфон 40 миљони или нешто и тоа пред 5 години за чех би требало 25 30 мил.

Липи е мајката ... :D

Овој Анчеоти колку и да го сакам ѓабе све поголеми и поголеми глупости прави и почна на нерви да ми иде, не ни треба ни Мурињо не го бидува и него.

Овој Анчеоти колку и да го сакам ѓабе све поголеми и поголеми глупости прави и почна на нерви да ми иде, не ни треба ни Мурињо не го бидува и него.
abe neli so lipi se pregovarase i on od upravata na milan baral da mu se dozvolat zasiluvanjata:jakinta,cabi alonso i uste nekoi ispusteni igraci

ako go davad kaka i da gi zemat zambrota ronaldinho i deco kako se spekulira pak dobro ke bide eve kako go zamisluvam milan bez kaka

frey oddo nesta kalaze zambrota flamini pirlo deco ronaldinho drogba pato

Сосема се согласувам со ова,:) и јас многу го поштував овај Анчелоти ама глуп си е чоекот, му помина времето:toe: . Најдобро би било да дојдит Липи:)

Kolku i da go sakav Anceloti taa e :(

na krajot ako ne odat LS tolku so nego..Lipi e dobar ke vidime so ke napraat.

lipi e golema budala
kako moze kako glavni zasiluvanja da gi pobara jakinta i alonso:nesum:

Каков Липи бе што зборите, тапа е, зар толку брзо заборавивте колку титули зема Милан со него а сега оваа сезона зошто не земавме ништо и одма слаб е а???? Епа не е така тоа.

Не пишав дека е слаб, пишав дека прави глупости ...
Има во план да им продолжи договорите на Кафу и Фавали, тоа не е глупост ?

А Липи сигурно не доаѓа во Милан само така го спомнав, ако си иде Анчелоти од Милан на негово место ќе дојде Донадони ама поубаво Анчелоти него Донадони ...

Фиорентина дава за Џила 16 милиони! Е сега оставаме да видиме дали Милан ќе прифати ...

Манчестер Сити и Италијанската федерација се заинтересирани за Анчелоти, во случај тој да си замине од Милан нормално.

Милан и Баерн се главните фаворити за голманот Фреи. Баерн даваат 12 милиони, додека па Милан дале предлог за размена на Масимо Одо и плус одредена сума.

Каков Липи бе што зборите, тапа е, зар толку брзо заборавивте колку титули зема Милан со него а сега оваа сезона зошто не земавме ништо и одма слаб е а???? Епа не е така тоа.
Не е слаб ама е приглуп

Џила нека си оди за замена за Фреј најдобра опција..

>>
Гуркуф од идната сезона изгледа на позајмица ќе го даде Милан така читав
Супер ќе биде, само нека го дадат во некој тим од Сериа А (Лацио,Наполи ...) а не во Франција како што се шпекулира.
Поубаво на позајмица да го дадат а не да го продадат ..
Инаку и Гуркуф се сложил со тоа да иде на позајмица, дека сака да игра ...

>>
Cruzeirо сака да го врати Дида во својте редови, тоа значи дека Дида и официјално на лето го напушта Милан и тоа како слободен играч ама не се знае дали тоа ќе биде враќање во Бразил или некој др. клуб од Европа

>>
Изјавата на Пирло:
Сакам да га завршам својта кариера во Милан !! тука

И за крај ...
Берлускони не бил задоволен од Анчелоти па на негово место може да дојде Донадони
Не го знам баш најдобро Донадони и незнам дали би било паметно тоа :hmm:
Што мислите вие за Донадони ? :)

Ja мислам дека за свинска пичка не го бива(потврда ке добиете на Европсково),на слободни Липи и Мурињо ти да го земеш Донадони треба да си ептен глуп човек.
За Горкуф паметно е ова со позајмицава само нека не го испуштат скроз ако го шитнат ке дојде ден ке си јадеме од курот што сме испуштиле

и тоа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom