Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Abe torko toj so ti bil pred ovoj.Sea ti e Gourcuff(so ja neizmerno postuem deka ti e najomilen igrac)toj so ti bil pred nego!!!

Не е маникен, тој е еден од мојте омилени играчи во Милан :D
Ај ќе го вратам пак назад за аватар, а еве и негова слика во дресот на Милан.
1035391058.jpg

Има 21год. и Французин е :D

lellellelel!!! kolku e ubavvv!!! vauuuuuuu!!!!ic ne go pustale da igra, neli? zatoa i ne go znam, sigurno!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Гирл ај не провоцирај мрш таму и позз од инзаги и од кака

lellellelel!!! kolku e ubavvv!!! vauuuuuuu!!!!ic ne go pustale da igra, neli? zatoa i ne go znam, sigurno!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Абе ја кога ти викам навивај за Милан, има многу убави фудбалери ама ти не ги знаеш, ти навиваш за Челзи кој од кој поцрн ... (или по црнците си)

пс. Кака` и Неста се заФатени

@Џоре ... остај бе кај виде провокација ти :smir:

Aрмине, доста дудлаш на секое женско што ке се појави во подфорумот "Фудбал".

Ги бркаш не за друго. :nesum:

Абе ја кога ти викам навивај за Милан, има многу убави фудбалери ама ти не ги знаеш, ти навиваш за Челзи кој од кој поцрн ... (или по црнците си)

пс. Кака` и Неста се заФатени

@Џоре ... остај бе кај виде провокација ти :smir:[/qu

ja sakam sekoj fudbaler so e ubav, osven kike od man.u. ne znam so go pravat lugevo!!!taka da za site navivam, ama najmnogu za celzi (normalno)

Донадони е дупка бе ако дојде во Милан не 5 ке бидат 15

ja sakam sekoj fudbaler so e ubav, osven kike od man.u. ne znam so go pravat lugevo!!!taka da za site navivam, ama najmnogu za celzi (normalno)
Цуро... гледаш фудбал заради убавината на фудбалерите или од што сакаш фудбал да гледаш (ако воопшто и гледаш).

Добро бе ај олабавете малце
на ви клипче видете која младина ја имаме

Како што викаат: "Крушата под круша паѓа." Малдини Јуниор владее!

Што да правам бе Пејо гледаш дека имаме шпиун на темава ... (тие од Интер го пратиле)

А клипчето закон, малиот како влага клизачи haha

Син му на Малдини клизачот Е НЕ !!

Цуро... гледаш фудбал заради убавината на фудбалерите или од што сакаш фудбал да гледаш (ако воопшто и гледаш).

abe i zaradi ubavina ama i go razbiram!!! 2 god. gledam be alooooo!!!
aj kazi mi so igrae manekenot?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom