Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не бидете сигурни,парите прават се:)
moze parite pravat se za onie sto se u celzi kako lampard,balak,teri,sheva i drogba sto za malce ne se ispotepaa so abramovic za da mu ja zgolemi platata
no veruvaj kaka ne e takov i plus on e najplaten igrac vo svetot taka da celzi :helou::helou::helou:

Ај и од мене среќен роденден и нека продолжи вака и да остане засекогаш во МИЛАН.

КАКА:zver:

Ај Хепи Брдеј - што повеќе години толку повеќе голови....а така....

...сакал за поклон Берлу да му го донесел Рони...па не му е неостварлива желбата ....ај...:cug:

Среќен нека му е роденденот! И сите наредни да ги слави како играч на Милан!

Честит рожденден КАКА:)Хепи брдеј тујуууу:)

Kaka saka Ronaldinho da dojde vo Milan a za Zambrota se zainteresira i negoviot poranesen klub Juve.

ЈЕС ... ајде гитла Замброта во Јуве tops

едит:
Грими не сака да се врати во Милан

еве како изгледа за тие што не го виделе
grimi22042008hxcvghR.JPG

Не е будала да грее клупа, и убав му бил животот во Лисабон :D ... a Милан го сака назад :D

еве види [тука] пишува

zosto ne saka da se vrati???????????
Затоа што е подпросечен аргентински играч кој што дојде од аргентинската втора лига и е само еден од низата катастрофални потези на одговорните за трансфери во Милан!

abe jas planiram na leto so onoj sto go imase roosoneri1889 da napravime oficijalna makedonska na milan ali nisto ne se znae

znam deka za rodenden ima samo edna zelba da igra vo chelsea come here forza chelsea dovolno vi e sheva i 20 milioni funti

znam deka za rodenden ima samo edna zelba da igra vo chelsea come here forza chelsea dovolno vi e sheva i 20 milioni funti

Гледај наредната утакмица да го стави Гавран на Шева во игра да даде некој гол, инаку Торес има да ви го набапа... ај да не речам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom