Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Миланез и јас така би играл... Интер ке го кошнат Манчини, и одма се отвара место за Мурињо и Дрогба. Одма Дрогба ке биде прва виолина во нападот. Не верувам дека Анчелоти ке го напушти Милан, 1000 пати соопшитја дека ке остане на чело на клубот. А што е со Пато утре нема да игра?

повреда ... малер ... :@ (цела сезона повреди)

Ах и тие Интер исти ка Реал цигани све собираат и на крај пак со куро во рака остануваат, освен во домашните првенства ништо друго неможат да земат ...
Сеа кога ќе се врати Адриано уште појаки ќе бидат (немате појма колку се ујачал секој ден теретана никој ќе несмее да му писне )haha

Интер ... Интер ...

Утре можни 11:

...............Калач.....................
Бонера.Шимич.Малдини.Фавали
.....Гатузо.Пирло.Амброзини.....
...........Кака....Сидорф...........
............Џилардино.................

мислам дека Џила ќе игра во Првиот дел а после ако губиме ќе влезат Палоши и Пипо
Во одбраната според мене подобро би биоло вака::)

Кафу-Бонера-Малдини-Фавали

Не бе Шимич ќе игра ако киксне барем да знае да си ги пакува куферите

Пато нема да игра поради повреда на мускулот

утре ќе има или радост или нервоза :D

Ах и тие Интер исти ка Реал цигани све собираат и на крај пак со куро во рака остануваат, освен во домашните првенства ништо друго неможат да земат ...
Сеа кога ќе се врати Адриано уште појаки ќе бидат (немате појма колку се ујачал секој ден теретана никој ќе несмее да му писне )haha
FORZA MILAN!!! :vozbud: :vozbud:
ИНТЕРтото најјаки ќе се!!*

*читај го само болдираното.

ОК ... најЈаки сТе :plackovci:

тото + уефа + супер + сериа = 4T :D

Роналдо е најдобар
Најдобриот фудбалер на светот за 2007 година, Кака изјави дека неговиот колега од Манчестер Јунајтед, Кристијано Роналдо во моментов е најдобриот играч и дека токму тој е најсериозниот кандидат за освојување на годинешнава Златна топка.
F4ED93DE7040E244B60F453ADCF3165C.jpg

"Манчестер Јунајтед во моментов е најдобрата екипа, игра фантастичен фудбал и според мене тоа е екипата која е најголемиот фаворит за освојување на Лигата на шампионите. Воопшто не сум изненаден од успехот на клубовите од Англија, тие најдобро се снајдоа во натпреварите од Лигата", изјави ѕвездата на Милан, Кака.

Тој превидува дека во финалето ќе се сретнат два тима од Англија и дека противникот на "црвените ѓаволи" ќе биде Челзи.

"Нема сомнение дека во Москва ќе играат два англиски тима, еден е сигурен тоа најверојатно ќе биде Челзи, а вториот е Манчестер Јунајтед. Тоа ќе биде големо финале, но предност му давам на тимот од Олд Трафорд", продолжи Кака.

На крајот фудбалерот на Милан не го криеше своето воодушевување од моменталната форма на првиот фудбалер на Манчестер Јунајтед, Кристијано Роналдо.

"Тој е играч од светска класа и најверојатно ќе ја освои златната топка. Но конечниот триумф зависи и од неколку фактори, а тоа се резултатите во Лигата и настапот на Евро 2008", рече Кака.

На крајот тој истакна дека има голема желба во својата екипа да види двајца врвни голгетери Лионел Меси и Фернандо Торес.

"Жал ми е што во моментов Лео е повреден, но тој е феноменален играч. Многу ми се допаѓа и Торес и би сакал да кажам дека тоа се двајцата фудбалери со кои би сакал да играм во иста екипа", заврши Кака.

скромно затоа е голем играч
да дадеше интервју роналдо ке кажеше: ,,јас сум најдобар во цел свет јас треба сите награди да ги добијам ако не ке плачам'':baeh:

цц цц тешки зборови ....

Еј сеа ќе доаѓа овој
imagesps0.jpg
???? Или не??? Пишите побрзо!!!

што и да се пише е само претпоставка и шпекулација ... па може лесно да се промени ... затоа ќе почекаме уште малку за официјално да се каже :smir: ... чудно до сега Барселона и Роналдињо не демантираа ништо ....

А што ќе ни е Роналдињо кога го имаме Кака/Сидорф/Пирло ?

Зашо Реал го мешаш?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom