Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јувентус - Милан

serieajt4.jpg

Моментална форма:

Juventus
3/9 Genoa 0-2 Juventus
3/16 Juventus 1-0 Napoli
3/19 Empoli 0-0 Juventus
3/22 Inter 1-2 Juventus
4/6 Palermo 3-2 Juventus

Milan
3/15 Roma 2-1 Milan
3/19 Milan 1-2 Sampdoria
3/22 Torino 0-1 Milan
3/29 Milan 1-2 Atalanta
4/5 Milan 3-1 Cagliari

победа и ништо друго
:milan8:ФОРЦА МИЛАН :milan8:

Епа брат ја мислам дека не ни треба зашто ги имаме Сидорф и Кака!!!А и Роналдињо не е толку загреан за фудбалов во последниов месец ....само доаѓа на тренинг пијан и толку....А такви не ни ТРЕБААТ!!!

п.с. Миланез многу брзо и често го менува мислењето---а така не треба!!!

е ај сега....ако толку лудуваше нели мислиш дека некој, некаде, некогаш ќе го сликнеше или ќе снимеше клипче, а?
мислам било кој да е, ако го види во некој клуб, сигурно дека ќе го снимеа, ако можеа да го снимат како спие или како му паѓа дрво во двор, тогаш сигурно е многу лесно да се сними пијан во некој клуб, нели?
многу едноставно

Абе какво губење! Мораме да ги победиме!! Одбранава наша малку ме плаши,ама се надевам дека се доволно мотивирани. МИЛАН!!!!!!!!

Море не ми паѓа тешко.... Милан ке биде рамноправен на теренот. Овие Јувентус арно Бириндели и Ферара ги пензионираа инаку ке ги видевме во вечерашниов состав (не дека Милан се поарни :)).

Инаку браво за трансферот на Роналдињо. Сепак сакам да го видам во дресот на Милан, а ако го мотивира Берлускони (читај дава доволно кеш) во топ форма ке биде за почеток на сезоната 2008-2009. Па ситуацијата во нападот ке биде многу подобра и поопасна. Ке остане одбраната да се појача.

Ајде Rossoneri со среќа вечерва, осеќам ќе ни треба.

:zlo::zlo::zlo:

Ајдееееее уште 5 минутки до почеток одвај чекам!
започнува моето омилено дерби на најдобрите два тима во италијанското првенство :)

очекувам нормално победа на Милан ајдее ФОРЦА МИЛАН

Абе што ке беше ова... 5-та минута Пипо 6-ти пат е во офсајд. Се вратил во форма изгледа :). Се надевам дека ке ја затресе мрежата на Буфон!

Едит: 1-0 губиме... Калач е катастрофа!

Forza INTERtoto , btw мое мислење е дека Калач можеше мнооогу подобро да изреагира .

Едит : Pipo oldschool motherfucker

Многу рано ни збрцаа гол:(, ајде може ќе ги разбуди ова...

ЕДИТ: ГОООООООООООООООООООООЛ!!:vozbud:!!

ИНЗАГИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

акција со кака :je:

1.1

Кака и Инзаги ѕверови

ПРЕСВРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРТ!!!!
Инзаги ѕвер!!!

пооооооооооооооооооооооооооооооо Инзагииииииииииииии

ај ај уште еден и хет трик :vozbud: :vozbud: :vozbud:

сеа е важно да не примиме гол и еден хет трик на Инзаги :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom