Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Остај го бе не видел убаво кај Милан по Пандев ... и не ни треба :D

не јас слушнав дека со шерингам , солскер , батистута , ромарио , бебето , се преговара можен камбек на десаи , жорж веа во милан , :pos::pos::pos:.

шала настрана се преговара за бербатов , одлично засилување и уште во комбинација со кака и пато леле леле леле ....

Ееее ... на Неста може ке му ја смалат казната ... и може ке игра против јувентус ... се жалел kaj Дисциплинската комисија a одлуката ке се донесе утре околу овоа прашање.

http://goal.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=813&Itemid=37

Ееее ... на Неста може ке му ја смалат казната ... и може ке игра против јувентус ... се жалел kaj Дисциплинската комисија a одлуката ке се донесе утре околу овоа прашање.

http://goal.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=813&Itemid=37
Ако му ја намалат казната ќе бидит мн. подобро за Милан:)

Изглеа е готово :vozbud::vozbud::vozbud:
Сега ќе имаме двајца најдобри играчи во светот,заедно!!!!Ако се смета и Роналдо,тогаш тројца!!! Гаучо во Милан!!!:vozbud: Пак КА-ПА-РО

Ја си помислив готово потпишал :(

Дур не кажат оФицијално дека потпишал не верувам така беше и со Суазо па сеа ... dash

Абе тоа е договорено!!! Од септември Дињо ќе игра за Милан! А не верувам дека двапати ќе направат иста грешка као со Суазо.

едит:Галијани вели дека Шева и Роналдињо се 180% играчи на Милан од наредната сезона!

Пато изглеа не се опоравил од повреда и против Јуве пак ќе се молиме во Пипо!! - линк

lele ako dojde kje bide SILOVANJEEEE!!
Ama seuste ni treba cela odbrana, dvajca napagjaci i golman

Пато го пропушта натпреварот со Јуве ? dashwtf
Ќе се молиме во Пипо и Кака ...

Виљареал сака да го купи Оливеира
Овде може да падне добра зделка да им го дадеме Оливеира да им го земеме Роси и така е Италијанец шо бара во шпански клуб, а пред да замене во Виљареал кога го бараше Милан изјави дека како мал навивал за Милан :D

Овде може да падне добра зделка да им го дадеме Оливеира да им го земеме Роси и така е Италијанец шо бара во шпански клуб, а пред да замене во Виљареал кога го бараше Милан изјави дека како мал навивал за Милан :D

И кога ке го направите играч...за 10милони евра Манчестер ке ви го земе. Дека во неговиот договор има таква каузула...Манчестер кога ке посака може да го врати назад за 10мил.

Berlusconi saka da go predstavi Ronaldinho kako nov igrac na Milan uste ovoj vikend zatoa zasileno se vodat pregovorite inaku Ronaldinho e najgolemiot adut na Berlusconi za predstojnite izbori vo italija koj treba da se odrzat vo vtornik mislam edvaj cekam ova da se oficijalizira :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

аиииии убавини ако на натпреварот Милан-Јуве го презентираат новиот трансфер со Роналдињо :vozbud:

али сепак сеуште сметам дека Шева не ни треба али кој ме слуша мене :)

И кога ке го направите играч...за 10милони евра Манчестер ке ви го земе. Дека во неговиот договор има таква каузула...Манчестер кога ке посака може да го врати назад за 10мил.

da da i dokolku e na prodazba,vilareal mora prvo da mu go ponudi na Man U pa potoa da se dogovara i so drugite timovi.a za Dinjo ne treba da go zemate spored mene.ne e vo forma,saka poveke noken zivot,a ima dovolno dobri igraci vo momentov koj igraat za poslabi timovi i imaat zelba da potpisat vo timovi od rangot na Milan.na pr.quaresma,ben arfa,benzema,berbatov,veloso,milito i dr..mora da se podmladi timot i da se smeni dosegasnata transfer politika na milan.pozzz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom