Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми е јасно зошто не признаете дека бевте послаб тим.И на двата натпревари играше еден тим, Арсенал.Сегашниот состав на Милан не може да се спореди со нашиот.Мора да признете дека сегашниот состав треба да се смени,има премногу стари фудбалери.
А кој си ти па на тебе да ти се правдаме, глеј си го тимот и радувај се остај не нас

Од вчерашниот натпревар задоволен сум само од Кака, Неста и Малдини другите многу лошо играа особено средината на чело со Пирло.
Кога го примивме првиот гол више се знаеше дека нема шанса да дадеме гол, а не за два.

По вчерашниот пораз Милан неделава ќе почне со преговори за ангажирање на Дрогба.

Еве ти бе пиле доказ дека не си во право:

dokazma0.jpg

Сега земи календарот, рачунај колку натпревари и за колку денови.
Можеш и просекот да го видиш кој е.

Гледај поубаво...од 16/2/08 Милан има одиграно 4натпревари, Арсенал од 16/2/08 има 3 натпревари.
Серазбира не ги рачунам меѓусебните дуели дека тие се исти. Ако не разбираш, од датумот погоре Милан има одиграно 6 натпревари до денес, а Арсенал 5.

Гледај поубаво...од 16/2/08 Милан има одиграно 4натпревари, Арсенал од 16/2/08 има 3 натпревари.
Серазбира не ги рачунам меѓусебните дуели дека тие се исти. Ако не разбираш, од датумот погоре Милан има одиграно 6 натпревари до денес, а Арсенал 5.

Многу убаво те разбрав, ама уживај, терај и понатаму твоја статистика.

Во што веруваш?

Во Кака`?

Или пак во ова?
Ова со Кака беше надеш а тоа другото мислев ке биде пореално!
Иако имав уплатено секако дека ке бев задоволен да победи Милан а биле 300 денари а не биле,ама вака 0-2:uvo:

Викате Дрогба има шанса да го гледаме во Милан? Тоа е супер. Ке мрдни малку нападот, го бива за дуели, а знае и контра да направи=со еден збор ке се растерети Кака. Па можеби и ке биде прв стрелц во серија А :).
Инаку некаде гледав изјави на Дрогба дека сакал да оди во Барселона, но Роналдињо потпиша за барса до 2010 или 2013 незнам точно, така да ништо од размената на играчи...

Милан ќе идат на преговори во Челзи за Дрогба, ама и за Шева !!!
Што значи Дрогба тешко, епа камбек Шева =)
А може ниту еден .. тоа најпаметно :)

Милан ќе идат на преговори во Челзи за Дрогба, ама и за Шева !!!
Што значи Дрогба тешко, епа камбек Шева =)
А може ниту еден .. тоа најпаметно :)

Кој и да е од овие двата ќе бидам задоволен, ама со Дрогба би бил најзадоволен. Уствари со никој друг фудбалер на планетава не би бил позадоволен.

Еве ме и мене :) хех Вчера изгубивме и тоа многу поштено!! Браво за Арсенал,и мислам дека Пирло беше најслабиот(со исклучок на првите 20-ина минути),изгуби неколку топки и тоа пред шеснаесетник,и онаа кога Фабрегас даде гол! Калач мислам дека не беше крив,затоа што пред тоа одбрани добри шанси,и плус шутот од Фабрегас,реално,беше претерано добар,и вакви шутеви 90% се гол!! Анчелоти заслужува почит за досега,ама никој не е вечен!! На Милан му треба нешто ново,оваа ера мислам дека заврши вчера!! Дрогба не би бил лош,ама Шева мислам дека е скроз out моментално и нема време да се врати во форма!! И мислам дека Липи би бил одлична замена за Анчелоти!! А треба да се купи и некој одбранбен играч,затоа што вчера беа ужасни,многу простор им оставија,среќа што не примивме уште некој гол!! Ајде сега треба само да бидеме 4 во Италија!!!!

Абе не бидете самокритични....не сте вие слаби спонзорот ви е јак....сетете се кој ви е спонзор bwin. (ви текнува сега) :tapp:

:smir:
Нема везе спонзорот и нема разлог да збориме за некаква наместена утакмица туку тоа е на Милан ерата со овие играчи заврши така да сега треба да се борат за 4 место(според мене ке завршат 3ти)и на лето добра реконструкција и со нова генерација до нови титули!:Milan:

колку за потсетување, иако со пораз, во одлично светло Малдини го одигра својот последен натпревар во Европските клупски натпреварувања. Секоја почит за успесите кои ги постигнал во претходните години.

Убо е да пишите еден пост за неговата клупска историја :)

п.с ова доколку не се премисли до налето :P :)

Браво за навивачите што признаа дека чесно си изгубивте!

И јас би признал само поради Арсенал , го почитувам тимот :smir: ... btw... се надевам дека од ова ќе извлечеме добра поука и од лето работите драстично ќе се подобрат во нагорна линија :helou:

Браво за навивачите што признаа дека чесно си изгубивте!
Добро ти признавам дека ако не дадеше таков гол Фабрегас да играа после уште 120 минути Милан немаше да прими гол,се прашувам само како ја погоди така а и Калач некако беше маркиран а и нешто збунет!
Значи сакам да ти кажам да бегаш од тука зш не си добродојден и ај мрш да не фатам да тепам!:wink:

Нема везе спонзорот и нема разлог да збориме за некаква наместена утакмица туку тоа е на Милан ерата со овие играчи заврши така да сега треба да се борат за 4 место(според мене ке завршат 3ти)и на лето добра реконструкција и со нова генерација до нови титули!:Milan:

Скроз се согласувам!! Ерата на овие играчи им заврши,и тоа супер успешно!! На крајот на краиштата освоија се што може да се освои!!
Па мора и некој друг тим да оди во финале! хехе :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom