Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Анчелоти мора малце да им даде одмор на играчите зошто е тука Гуркуф, Емерсон мора да се размеша тимот не се издржува вака Недела меч, Срееда меч, Сабота меч, Вторник меч ...

Како се пуваше Амаури сакаше да го привлече вниманието на Анчелоти ама се надевам дека Анчелоти ќе се откаже од него и ќе го врати ѕверот Бориело кој денеска ги реши Удинезе =)

Ова е болно бре не знам више ни што да мислам ни што да кажам за овие утакмици....
прво полувреме задоволен,второ пцујам до 90 и пуф гол за смирување..
Пипо се буди стандардно на овој дел на сезона секоја година во време кога паѓаат одлуки а он е за тоа..
Горкуф одкако влезе дур да ја направи онаа асистенција ми идеше да го обесам затоа како без муда игра и еве ти го мести гол,после голот ако приметивте кога се изјача кога зема да дрибла и да трча ми врати надеж за него треба да се искористи оваа ''попаленост'' кај него и да почне со Катанија у среда дефинитивно.
Јанкуловски прво полувреме топ второ разочара ептен,Одо прв асален центаршут (одкако дојде од Лацио што се вика)Амброзини повеќе од доволно денес напрви 5ка чиста.Бонера машала го извади од кожа Амаури го уби во секој смисол(да не чујам уште еднаш овде Амаури во Милан ке ве заплам сите врска нема)!!!!sd
За она што го трпат Кака и Пато треба да се превзема нешто не може да више ова преку кур секој контакт со топка да бидат фаулирани не е човечки мора некој да ги штити,а треба да ги штити кој.....некои како онаа куропушина што не досуди 2 пенала да му ебе коњ матер малоумна негова...
Како и да е победа заслужена може требаше да е поубедлива али шо е тука е идат потешки утакмици повеќе среќа во нив

п.с истиот коњ што треба да иде кај мајка му на судијата да помине треба и кај оние од Телма да им каже за оние рекламине и за нивното влијание во стресни моменти, да ме ебат црнци ако во животов имам нешто со Кјуби Македонија ради оваа тортура што ја трпам по цел телевизор ради нив

јее победивме
судијава стварно е слеп ама пипо срека не спаси
pippo2422008bnawuoebaioyA.jpg

Пипо Звер!
Конечно да видам нешто ефикасно од Гуркуф....нека продолжи така.

Милан почна да бара и замена за Сидорф, прва опција Самир Насри од Марсеј -линк

А Роналдо изјавил дека може ќе го напушти Милан - паметно =)

Второ полувреме беше одиграно очајно, катастрофална игра. Со излегувањето на Кака и заморот кој ги стигна играчите на Милан не се создаде ниту една шанса пред ниту еден од головите. Гуркуф играше многу лошо, се чини само Амброзини беше на висина на задачата.

Се до 90 минута кога Гуркуф изведе едно неверојатно додавање, за да го пронајде Пипо кој не можеше да погреши. Гуркуф го подобри впечатокот со асистенцијата на крајот, но сепак не сум задоволен од играта.

То е незнам шо да кажам, 2 големи грешки на судијата, многу нервоза во играта кај играчите на Милан. На крај епилогот Pippo to the rescue!

Што ти е бе???Горкуф изигра одлично...10-тка!!!Ти гледаше како се бореше за топката ...ја остае душата на терен!!! И пази друг пут што збориш...тој ми е еден од најомилените играчи !!!

Браво ПИПО - ѕвериште

Најдобро на натпреварот изиграја Одо, Амброзини и Пато
-Одо најмногу ја имаше топката, трчаеше насекаде на теренот и даваше прекрасни топки
-Амбрози, не само дека го постигна голот туку ги доби и сите дуели и добро играше во нападот
-Пато имаше неколку фантастични дриблензи, посебно оној меѓу ноѕе кога ми ја пикна топката и 2-3 удари силни од далеку во оквирот на голот но Фонтана фати се.

Исто така и Пирло имаше два јаки шута од слободен ама дедо Фонтана све фаќаше.

Горкуф изигра не многу добро ама накрај се поправи со асистенцијата до Пипо

EDIT-овај Кака многу нервозно играше, со кого дојди го бувташе на земја, прв пат го видов во такво издание.

Што ти е бе???Горкуф изигра одлично...10-тка!!!Ти гледаше како се бореше за топката ...ја остае душата на терен!!! И пази друг пут што збориш...тој ми е еден од најомилените играчи !!!

смирено смирено ...
прво Гуркуф е млада надеж на Милан но има уште многу за тој добро да игра. А вчера беше дааааалеку од 10-ка. Единствено за 10 му беше неговата асистенција за гол, останатото просечна оценка.
и второ тука се коментира за се и за секој фудбалер и ако некој даде негативно мислење за твојот омилен фудбалер не се залетувај одма со карање.
Гуркуф има уште мноооогу да учи....

Престани бе тресеш ти да те ебам поима немаш што збориш
Горкуф имаше две лица вчера пред да асистира и тие 2 минути после асистенцијата..
Пред да асистира само сметаше и даваше шугави топки што му ги сечеа и крадеа само,да не зборам кога рипна по една топка и го утепа Пипо а и он сам си го шина рамото.
Второ лице беа тие 2-3 минти после голот кога збесна направи и 4-5 потега што беа ептен солидн и заличи за прв пат на тоа што треба да е,значи попален е сега и треба да ја почне со Катанија

• Кака нема да игра против Катаниа и Лацио, ова станува се полошо со повредата на коленото и се гледа дека не е истиот Кака од минатата сезона кога правеше партал. А можно е да го пропушти и Арсенал
  • Претседателот на лион, Жан Мишел Олас изјави дека екипите кој се заинтересирани за Бензема ќе мора да платата Ј70 милиони фунти.:vozbud::tapp:

Milanez од кај ти е информацијава дека Кака нема да игра против Катанија и Лацио а можно и против Арсенал???Ај дај линк.....
P.S. Не го нервирајте Инзаги ќе им пикне и на Арсенал у 93 и крај со нив:pos2:!!!

Не се нервирај бе фнуче, полека.
И мене Пирло ми е омилен играч и ќе убијам чоек ако некој речи лошо за него, ама слободно можам да кажам дека е под свое ниво на последниве 2-3 натпревари, преморен е и прај многу несвојствени грешки.
Гуркуф игра слабо, не се снаоѓа на теренот, јас немам ништо против него, ама уште нема стекнато фудбалска интелегенција и често не знај каде со топката а треба да е организатор. Единствено шо тој прај најдобро е центаршут и коренр, тврдам дека е најдобар изведувач на корнери во Милан па и пред Пирло, стварно е надарен за центаршут. Му треба време да се навикне на играчите и да не прај грешки, да не кочи напад итн.

Имам анализа во потпис, прочитај ја за сите има.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom