Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И Пато добро изигра само жолт за ѓабе доби малце ја чепна и таа Сања сама падна :pos: , и после Леман одма да се тепа, да беше Амброзини или Гатузо на местото од Пато па тогаш нека се сили а не вака на дете од 18г.
:ok:

Ај честитам очигледно сакавте нерешено и добивте. Макар шо можевте да дајте некој гол (имавте убај шанси (Одооо:drk:)).

п.с. Шо му е на Неста??? Ќе се врати за брзо? Има некакви коментари за повредата?

Гледав само малце од прво и цело второ неможам да давам многу оценки најбитно е што по тоа што се отиде се оствари т.е пораз нема негатива нема за бркање ,останува да се изигра лагано смирено дома и готово.
Одбраната комплетно беа топ сите не е мала работа да се бркаш со Фабрегас и да го чуваш Адебајор
Нов идол ми е Жељко оуууу where have you been all these years лудак еденsd звер!!

Брат супер се покажа Одо во одбраната тоа е неговата задача сеа тоа што промаши во нападот на секој може да му се случи пр. црната соленка (Адебајор) тоа беше промашување ипол :)

Штета можевте да извадите победа... толку колку што успеав да видам т.е кога Одо влезе од десно по проигрување на Кака и успеа цела статива да ја промаши.... ај на 3ти :smir:

e sea spored mene naj nezgoden rezultat e 0-0 i za dvete ekipi vo nok aut faza mislam deka milan e stabilna iskusna i ekipa koja ke znae sto saka na san siro otuka mislam deka bi trebalo da gi gledame i ponataka no sepak so mala doza na skepticizam

Добар содржаен натпревар со доста шанси , малку ме нервираше по-дефанзивната тактика на Милан ама по то што отидовне на Емирати и добивне 0-0 тактички резултат , па после дома пред 90 000 публика подруго ке биде, Арсенал немаше некои стопронцентни шанси освен последната(слеп да беше ке погодеше), ама то е одеа се на Адебајор (криво ми е што не доби жолт па нареднава ке видевне преку кого ке одеа ) , то е шо е да се надеваме на голови на Сан Сиро во наша полза па да се види кој е кој во Европа и ПОШИРОКО

добра утакмица беше ама уште сум под стрес особено после погодената статива во последната минута а мислам на сан сиро милан ке победи
само да не е сериозно со пато и неста
а тој голманот(сваку муто носи жуто)што му викаше на пато..идиот нашол на 18годишен да се дере:tapp:

Брат супер се покажа Одо во одбраната тоа е неговата задача сеа тоа што промаши во нападот на секој може да му се случи пр. црната соленка (Адебајор) тоа беше промашување ипол :)

Зборав за шансите :( Добро е шо и арсенал не шутнаја нешто посериозно низ бункерот па вака е најреално. Малку ме изненади Милан на крај шо се отвараше по начесто па имаја среќа со контрите :). Се на се ајде средете ги во Милано.

И Пато добро изигра само жолт за ѓабе доби малце ја чепна и таа Сања сама падна :pos: , и после Леман одма да се тепа, да беше Амброзини или Гатузо на местото од Пато па тогаш нека се сили а не вака на дете од 18г.
:ok:

:pos::pos::pos:

Добра утакмица, на Анџелоти тоа и му беше замислата 0-0 во Лондон.
Цела утакмица дефанзивно се играше, малку шанси и на двете страни, неправедно ќе беше ако влезаше таа стативата на Адебајор (соленката):pos:

Пуста Сања сама падна.:pos:

Player Ratings: Arsenal - AC Milan

Arsenal
Lehmann – 6.0
Sagna - 6.0
Toure - /
Gallas - 7.5
Clichy – 6.0
Eboue - 8.0
Flamini – 6.5
Fabregas – 8.0
Hleb – 5.5