Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Америка е широк поим друг пат ќе дообјаснивам ај :)

Туку лоша вест е што Калач има проблеми со показалецот на десната рака но лекарскиот тим на миланезите смета дека сето тоа ќе се среди до среда. ДАЈ БОЖЕ!

Абе аман Калач ебати чоеко, прсто си го еба. Среќа значи ич немаме со овие повредите. Сега да се надеваме дека Дида е во ред, немаше никакво соопштение на официјалната страна за чудната ситуација на полувремето против Парма.

Јас очекувам Дида да е жив и да не допушти гол против Арсенал со што ќе си ја искористи шансата за враќање во првиот тим.

Иначе против Арсенал, еден слободен ни треба или една топка со око од Пирло кон Инзаги кој излегува сам со голманот и ладно реализира. Топчии чао пријатно.

Дида се повредил при станување од столчето а тоа се должи од студеното време во Парма и неправилното седење на Дида-така соопштуваа лекарите од Милан!!!
Така пишува на www.sport.com.mk па видите....:toe:

Ахам и јас читав дека Дида има проблеми со грбот, кичмата го боле :)
Пато ќе биде дел од резервните играчи на Милан задутре против Арсенал, тој неможе да игра 90 минути но има шанси да влезе како замена.

Јас мислам дека покрај сите овие работи што му се случуваат на тимот, Милан на крај ќе се покаже во вистинско светло. На Калач дај да му го пресечеме прстот, чудо големо, има уште 19 :). Пато нека влезе и нека даде гол.

Видете го ова....Ферари од Рома сака во Милан и речиси готово..Еве линк ама не верувам!!! http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=590201

Еве ги повиканите играчи од Карло Анчелоти за дуелот со Арсенал:
ГОЛМАНИ: Kalac, Fiori, Offredi (30);
ОДБРАНА: Cafu, Maldini, Nesta, Kaladze, Simic, Jankulovski, Favalli, Bonera, Oddo;
СРЕДИНА: Emerson, Gattuso, Seedorf, Gourcuff, Pirlo, Ambrosini, Brocchi;
НАПАД: Kakа, Gilardino, Inzaghi, Pato.

Ајде да даде господ да го стае Горкуф!!!:cuc::zlo::vozbud:

Ферари се договори с Милан e ovoj super man naslednik na milan hahah
za kakov tim navivam

Стварно Ферари се договорил со Милан. Од летово тој ќе биде фудбалер на Милан во следните 4 години. Неговата годишна заработка ќе биде 2,6 милиони евра.

Иначе Арсен Венгер изјавил дека за мечот Милан-Арсенал фаворити се Милан и шансите за понатамошен пласман се 55% Милан и 45% Арсенал.

Венгер ке си го најде како никогаш до сега!:helou:
Пато мислам дека ке игра повеќе време само шпекулации се тоа дека не бил спремен!

Колку години има Ламбур...ова Ферари?

Не ме фаќај за збор 29 или31 различно прочитав на различни места..
Промашај од шарка уште еден од Италијанските нереализирани таленти што не си најде место во ниеден клуб и не искористил потенцијал.
Сега Милан ке му ја вади кариерата од говна...bik

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom