Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Желбата на Златан е во финалето на ЛШ во Москва да играат Милан против Интер. Прекрасен предлог и нека биде така. Знаејќи како помина екипата на Милан во едно такво финале со друг италијански гигант, слободно повелете. + тоа сигурен сум дека таму судиите нема да судат како во Серија А.

После повредата Роналдо не беше оној истиот што го знаевме додека играше во Барселона и кратко во Интер. Така да каде и да одеше, мислам дека не беше до него туку до коленото, немаше никогаш да биде оној стариот.
Повредата го одалечи 2 години надвор од терените, со можност повторно да се повреди(што се случи), и мислам дека полека се ближи крајот на кариерата на Роналдо, за жал!

Па дефинитивно кариерата на Роналдо е при крај. Периодот за да тој целосно заздрави е премногу долг, па после тоа би било тешко за него повторно да се врати во форма. Секако тоа голема загуба за Милан и за самиот Роналдно.

Желбата на Златан е во финалето на ЛШ во Москва да играат Милан против Интер. Прекрасен предлог и нека биде така. Знаејќи како помина екипата на Милан во едно такво финале со друг италијански гигант, слободно повелете. + тоа сигурен сум дека таму судиите нема да судат како во Серија А.

Чекај бе ти, премногу брзаш :) Прво пројдите го Арсенал...па после уште 1 противник т.е стигните до финале...па тогај мислите на судиите за во финалето :)

Прво нека се пласираат, после нека ги изјавува желбите..Прво скокни па викни оп!

Ке се врател ко бајаги
http://www.channel4.com/sport/football_italia/feb14d.html

нека не се измачува фала му на трудот тоа е :toe:

Не бе греота е дебелио, нека се опорави барем дури е во Милан да нема проблеми понатаму во живото. А фудбал дека ќе игра пак мало морген, тој сега се плашеше од контакт па после ова само пенали ако можи да шутира:toe:

Инаку Давид Суазо изјавил дека ако може да го врати времето назад немало да потпише за Интер туку за неговиот градски ривал Милан.
Додека пак Ибрахимович изјавил дека сонува за финале од Лига Шампиони и тоа Милан - Интер .
Онај првиот нека си се пишмани, сега и да сака во Милан, нема место повеќе...
А онај вториот:vozbud: само нека сонува.... Посекако во реалноста Интер(ако не загуби од Ливерпул) нема да го помине четрврт финалето.

Чекај бе ти, премногу брзаш :) Прво пројдите го Арсенал...па после уште 1 противник т.е стигните до финале...па тогај мислите на судиите за во финалето :)

Јас пишав што кажал Златан и го изјаснив својот став во врска шампионскиот натпревар.

Оној Ибрахимович многуе го мразам.....гомно невидено е!!!И ја многу сакам да гледам финале ама не со Интер(гомнари) туку со Реал Мадрид....Тоа ќе биде најдоброто финале во историјата!!!Само малку треба да почекаме да стигнеме до финале:vozbud:!!!
Инаку, доколку играме против Интер тогаш-----10 - 0 за Милан!!!
Стрелци :Пато-3,Кака-3,Горкуф-1,Палоши-1,Калач-2(ќе ги понижи):pos2:

Aц Милан и Арсенал-Киев преговараат за Кафу да премине во овој тим!!!
:toe: дури пишува дека ова го има и на официјалните страни на клубовиве но јас не најдов :|

Додека пак напаѓачот на Ливерпул Фернандо Торес изјавил дека посакува еден ден да игра во Милан.

Јас пишав што кажал Златан и го изјаснив својот став во врска шампионскиот натпревар.

Добро бе, не ти извадив пиштол јас :):) Само кажав дека има време до финалето, зошто гледам сите го спомнуваат уште од сега :)

Абе Милан е сигурно у финале ама Интер нема видено финале од кузнае од кога,јас не памтам а не верувам ни дека дедо ми памти!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom