Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
posakuvam milan da ide liga sampioni bolje niv otkolku fiore good luck a vecer milan tepa

jebote sakam da ja gleam milan ali ne fakam nikoja od ovie so gi pisavte samo telma:pos2:

MILAN: Kalac; Oddo, Bonera, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Gourcuff; Paloschi, Gilardino
LIVORNO: Amelia; Grandoni, Knezevic, Galante; A.Filippini, Pulzetti, De Vezze, Vidigal, Pasquale; Tavano, Tristan

so ovie misli anceloti da odi kon 4 msto bravoo

На кој бугарски бе?????Ај кажите да го гледам!!!

На Тв7 ама се сомневам дека негде во Македонија ја пренесват телевизијата. Ај јас ќе си гледам и после малце ќе прокоментирам.

Заврши прво полувреме 0-0
Појше среќа второ полувреме!

1:1 Пирло од пенал, 60та минута.
Уф, каква шанса, Инзаги.. ама тука е Марко Амелија... =) 77’, уште 1:1

ајде ајде одиме напред ова веке повеќе ми се свиѓа!!!!!
ај Палоски израдувај не пак :)

Сега малиот ке распали!Играше прва постава?Или сеа влезе!

Ова е текст што иде у живо од Милан - Ливорно , и ми звучи ептен језиво . . . . 58' Ronaldo has gone down in the area and he is in agony. He has been stretchered off!! This looks bad! Ronaldo is in tears!!

Што е најтрагично во 56та влегол во игра на местото на Џиладрино а у 58ма на негово место влегува Серџињо . Ке може подетална информација од некои што гледаат у живо . . . .

На местото на Инзаги влезе, мај бед, дури сега почнав да ја гледам утакмицава, а не видов ко се поверди Роналдо.
На Еуроспорт видов дека Инзаги е излезен, а уствари еве го гледам во живо игра. Факин идиотс. 1:1 Крај.

Палоски играше во прво полувреме и беше изваден некаде на почетокот на второто ... во последните пет минути шанса ни е само Инзаги во нападот

Meне ми е важно што Горкуф игра и може да се докаже!!!
Исто таке и што играше и Палоски!!!:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom