Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не бе каква Сиена, нека го чуваат за со Арсенал, дека тој еден натпревар игра 3 неигра.
Сеа Гуркуф ќе има доста шанси да се докаже, дојда и неговите 5 мин.

Јас мислам дека имаме проблем!!! Баш сега кога треба Милан да осигура 4 место,нема доволно играчи.Треба да му се даде шанса на Палоши,ама не смееме да очекуваме многу од него.А за Роналдо не знам.....како што вика Milanez' болје нека го чуваат за Арсенал,и онака тоа можда ќе му бидат последни утакмици во кариерата.

Како да го заборавивте Џилардињо:smir: .
Инзаги кај и да е ќе почне да игра. Кака нека се одмори малку, за после ќе ни треба и тоа како. Пато крајот на месецов би требало да игра, значи не е многу лошо, имаме 3 релативно лесни натпревари во Сериа А, кои треба да ги добиеме. Најбитните наптревари ќе бидат тие со Арсенал, а дотогаш и Роналдо и Кака ќе играат.

Никој не го заборави бе ама суспендиран е за со Сиена, така да Палоши би требало да биде меѓу првите 11.

Првиот меч со арсенал го играме на гости мораме да издржиме, барем Х или да не примиме повеќе од 1 гол, ама после дома следува одмазда, ќе ги имаме тогаш и Пато и Кака и .... сите :)

aj ke vidime sto ke bide ama ne se nadevam mnoku a za vo italia imame 3 lesni meca so siena livorno i parma i mozeme 9 poeni i bez kaka pato

ubavi vesti inzaghi i ronaldo se vo kombinacia za vo nedela a ko mi kaze nekoj koj e vo programa za vo nedela vo telma ot 15 dali e milan ?

Јас мислам дека ова се само шпекулации и ништо појше.Мислам дека пато ке паузира 3 недели а Кака мислам дека ке игра до крај.Слушајте ме мене за кака 100% сум сигурен!Секогаш така прават ова таблоидиве!

Можам да се кладам дека нашиот ни сакан тренер нема да му даде шанса на Гуркуф! Нешто му го има фрлено пикот!
А за повредиве не ни планирам да коментирам зашто нетов е полн со срања и со шпекулации, а ве гледам и ви се смеам како се палите ко млади мајмуни. За мене официјално е тоа што го пишува на ацмилан.ком

Мое прашање со што га прави фризурата со пиво или гел :pos:

@Capo ако не го стави Гуркуф кого ќе стави на местото од Кака !??

еееееее уште една подобра вест Јанкуловски по операцијата на левото колено смета дека подготвен да настапува и доколку смета Анчелоти дека може да игра ќе го стави во тимот против Сиена.

Абе не треба да си ризикува со Роналдо нека го чува за со Арсенал, а Пипо може второ полувреме да влезе во игра.

Ќе видиме во Недела со каков состав ќе излезе на терен, ќе го пцуеме или не Анчелоти :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom