Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
abe kakov talent,nikogas nema da zaigra za Milan.Toa za Pato se prasuvaa dali ke go stavi a ne ovoj za edno 10 godini moze!Vi teknuva na Comandini toj spored mene da ostanese vo Milan ke bese eden od najdobrite napagjaci,ama vo Milan ne smetaat na takvi igraci i zatoa bese odma prodaden a toj pazi im dade dva gola na Inter:)Glejte Gurkuf igral u francija pa ne go stava:)ke go pratat nekoja godina ovoj mladicov u poslab klub ke sozree i togas moze ke go vratat:)

Договорено ако сакаат и Пато ке го дадеме доплата....(дебилчињаbik)

Абе ова е само за да му се крене цената на Дрогба,
знаат дека налето сигурно си оди , а несакаат по џабе
да го дадат и сега си прават филмој со споредби со Меси , или со Кака , ако де сон си е сон за сите да си сонват.

Mirror објави дека тој ќе може да замине во Милан само доколку од таму го пратат Кака. :pos:

Незнаев дека толку вредел циганот , што е ѕвер ѕвер е ама не вреди толку бе плус има 30 години има за 1-2 сезони и нема да биде оној истиот Дрогба од пред неколку години :pipi:

Милан почнале преговори за трампа на играчите ЏИЛА-ФРЕЈ .... паметно или глупо ?

за мене глупо :tapp:

Za mene pametno posto gila nemoze da odi vo milan a pa tek gol da dade,a vo frej ke dobieme eden dobar golman za narednite godini!A i merak mi e da go zememe poso deckoto koa dojde branese prvin vo inter ama go izbrkaa poso ne bil dobar isto kako so pirlo:tapp:

Mirror објави дека тој ќе може да замине во Милан само доколку од таму го пратат Кака. :pos:

Незнаев дека толку вредел циганот , што е ѕвер ѕвер е ама не вреди толку бе плус има 30 години има за 1-2 сезони и нема да биде оној истиот Дрогба од пред неколку години :pipi:

Милан почнале преговори за трампа на играчите ЏИЛА-ФРЕЈ .... паметно или глупо ?

за мене глупо :tapp:

Глупо е да се направи трампа голман - напаѓач, во случајов може ке ни се пополни местото на Дида ама треба да се мисли и на иднината , а со 30 годишен голман +34год.Пипо, 31Роналдо најмногу за две год. ке се испразнат тие две места ,а како што ни е тргнат нашиов Газда и така ке останат , затоа најдобра варијанта е да се купи голма и да се надеваме дека конкуренцијата во нападот ке направи од Џила голем напаѓач впрочем каков и што е (има осет момчево) ама му е потребно малку повеќе трпение , а и не е таков тип на напаќач кој може да игра сам во нападот (како досега), ако малку повеќе Анче го става во игра заедно со еден од двајцата бразилци мислам дека ке ги видиме вистинските квалитети на Џила, неможе со една подпросечна Парма да става по 30 гола , со вонсериските играчи на милан по 10 во сезона - треба да му се најде само вистинското место , тоа не му е секогаш на клупата 9какпо што сега планира Анче наш).
Така јас барем мислам.

Паметно е за Милан. Фреј е ѕвериште а Џила...........:tapp:
Џила е проценет околу 15м. а Фреј ?
Гомеш од ПСВ е подобар и помлад , плус бразилец :) наше дете ...

Берлускони има изјавено дека нема шанси да го продаде Џилардињо.

дрогба изјавил дека би сакал да игра во тандем со самуел ето.а и самиот ето кажал дека сака да игра со дрогба па за очекување е дрогба налето да оди за шпанија,милан нема никаква врска со дрогба

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom