Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако некој не го видел ТИМОТ НА КОЛОТО , еве го....
http://http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=546765

Е вака сакам да гледам да ми се наполни срцето, а не како досега , ај во иднина само вака по тројца четворица да има (како што и треба ...)

Порано го сакав многу све дур не приметив едни нешто човеков нема поима во директен дуел еден на еден секој по спретен напаѓач го лета како мајмун...гледајте го ке приметите

За овој имам кажано спремен сум и крв да давам само да дојде...:bil:

Да ме послуша мене некој од Милан и да ги испазарат Лам,Агуеро Замброта и Мансини за наредна сезона има да биде феноменално

Порано го сакав многу све дур не приметив едни нешто човеков нема поима во директен дуел еден на еден секој по спретен напаѓач го лета како мајмун...гледајте го ке приметите

За овој имам кажано спремен сум и крв да давам само да дојде...:bil:

Да ме послуша мене некој од Милан и да ги испазарат Лам,Агуеро Замброта и Мансини за наредна сезона има да биде феноменално

За Замбро се сложувам со тебе , ама за овие тројца добро би било да дојдат така би се затвориле сите празнини во Милан ама сите заедно вредат многу пари , а нашиов ни Газда не врла пари многу многу, па така би останал само сонот да се видат сите тројца на Сан сиро, но и соновите се за луѓе па да ги сонвиме....:wink: :wink: :salut:

За Замбро се сложувам со тебе , ама за овие тројца добро би било да дојдат така би се затвориле сите празнини во Милан ама сите заедно вредат многу пари , а нашиов ни Газда не врла пари многу многу, па така би останал само сонот да се видат сите тројца на Сан сиро, но и соновите се за луѓе па да ги сонвиме....:wink: :wink: :salut:

Ovaa leto, MILAN moze da potrosi 150 milioni Evra, vo novi transferi. (Parite Od noviot dogovor so Adidas za sponzorstvo)... Citat od MAKsport

Ovaa leto, MILAN moze da potrosi 150 milioni Evra, vo novi transferi. (Parite Od noviot dogovor so Adidas za sponzorstvo)... Citat od MAKsport

ахмм да...Ако Милан даде 150 милиона за трансфери ке рикам надвор ко магаре...
Читав за Калстром Модрич и Амаури демек,овие троица ни под разно не би ги земал..Калстром не е класа за засилување на Милан ,Модрич и Амаури ми се преценети
поготово Амаури.
А плус и Мансини не продужил со Рома тоа ако знаат да го искористат ова и да си го земат ке имаме играчиште одогодина

Берлускони: Роналдо ќе игра до 40 г. :vozbud: овој дан мисли до 40 да го држи во тимот:uvo:
Милан,МанУ,Тотенхем,Арсенал во трка за Пеле - голман е ваљда :)

@итар пејо , да те надополним дека покрај Калстром Модрич и Амаури го сакаат и Сањол:uvo:
а за Мансини не се заинтересирани на местото од Сидорф го сакале Росина :)

ахмм да...Ако Милан даде 150 милиона за трансфери ке рикам надвор ко магаре...
Читав за Калстром Модрич и Амаури демек,овие троица ни под разно не би ги земал..Калстром не е класа за засилување на Милан ,Модрич и Амаури ми се преценети
поготово Амаури.
А плус и Мансини не продужил со Рома тоа ако знаат да го искористат ова и да си го земат ке имаме играчиште одогодина

За 30м(мислам) колку што го проценија Модрич ќе го земеш Мансини и ќе ти останат пари , а + Манси е за класа подобар од хрватов пошто има поголемо искуство во секој поглед а поготово во сериа А , зато кога би бил на местото на нашиот ни Газда не би брзал многу ,
*Мансини
*Замброта
*Бензема
би биле одлични замени на сите позиции кај што ке ни недостигаат фудбалери до година , за тие 100м колку што ЌЕ одвоел за засилувања можеш да ги земеж сите тројца и да ти останат .......за уште еден одбранбен.

Берлускони: Роналдо ќе игра до 40 г. :vozbud: овој дан мисли до 40 да го држи во тимот:uvo:

@итар пејо , да те надополним дека покрај Калстром Модрич и Амаури го сакаат и Сањол:uvo:

ауууууу коњ да ме ебе како го забораив проритет да биде ова !!!!

(колку играчи сакам да дојдат а ке дојдат тие што најмалце ги сакам)

Што мајка бара Сањол во Милан , коските ги остави во Баерн сеа Милан го бараат , тој си нема благе везе нека си иде во Франција време му е а не да шета уште по клубови , поубаво Мексес отколку Сањол , или на Компани што му фали ;)
ама знам дека ќе направат некоја глупост со трансвериве исто со Емерсон така и сеа ќе земат некој непотребен (Канаваро,Сањол) :)

Znaci site starcive sakaat u Milan da zavrsat kariera.... Lucio, Sagnol Emre, Emerson vise go pribravme.... Starecki dom do godina ke praime

Ako ne do 40 do 37 sekako!!!

Zamisli go Ronaldo na 40 godini so kosa ko Valderama i stomak ko Cacko im brca na Inter dva gola na derbito!!!

Еј а што к*р ќе ни е Мансини , кај ќе го пикнеме на местото од Сидорф ...
Сидорф ќе остане уште во Милан нема да иде созонава , а и да замине тука го имаме Гуркуф

Znaci site starcive sakaat u Milan da zavrsat kariera.... Lucio, Sagnol Emre, Emerson vise go pribravme.... Starecki dom do godina ke praime

Не сакаат да ја завршат кариерата во Милан туку барем еднаш во нивниот живот да го почуствуваат како е да си Првак на Европа и свет....зашто со нивните досегашни клубови не им е можно то...:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom