Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
sd Жими све ова е најака тактика икад измислена-Си зимаш копиљ од 17 години го пуваш по медиуми доаѓа деби сите упичкани го чуваат него забрааваат на другар му од 150 кила кој матер ебава на дадена можност sd
За мој табиет рано е да го кревам до небеса Пато ама вакво деби е сон на секој фудбалер на секој контакт со топка 75 иљади луѓе пуштаат крици и те чекаат да направиш чудо богами како се снајде денеска со притисоков тоа е феноменално за негови години со ладна глава и без устручавање..(кога даде гол он се расплаче јас се наежив ко пичка некоја):kesa:
Ако се оди вака Роналдо да остане здрав а детево да продолжи со игриве за Кака немам дилеми,мислам дека ке газат се живо и диво

Пато изјавил дека е презадоволен од мечот (па нормално прв официјален натпревар и гоооооооол) и кога го нарекле феномен тој рекол не јас не сум, феномен е Роналдо и засекогаш ќе остане.

Во вакво светло да го гледаме Милан, ке видите дали Роналдо ке сака да си замине... Одлично функционира бразилското трио во нападот на Милан, па само нека продолжат со давање на голови.

sega da ne moli ronaldinjo da dojde vo Milan,da ne saka da igraa so mladicov,kaka i debeliot??:_

ЧЕСТИТА ПОБЕДА !!!
Ни требаше ова МНОГУ, да се надеваме на долга победничка серија макар на наредниве 20/30 мечеви па да се искачиме кај што ни е местото.
За натпреварот нема што посебно да се коментира освен едно големо БРАОС за новата тактика (мислам на то што го пиша ИТАР ПЕЈО) но како и да е,
*добро деби на ПАТО
*феноменално враќање на ФЕНОМЕНОТ
*старски прецизна игра на ЦРНИОТ(Сидорф)
*општо позната вонсериска игра на КАКА
*убиствени топки од ПИРЛИТО.........итн
Но едно пак ме загрижува ОДБРАНАТА

Да се примат два гола од Наполи е загрижувачки факт , може се то е заради годините ама како и да е треба да се направи нешто.
НОВА ДОЛГОРОШНА ИНВЕСТИЦИЈА!!!

Ne se sekiraj za odbranata extra e mislam deka Bonera ke bide vistinski kineski zid nazad samo da pobiva poveke sansa za igra zaedno so Nesta spored mene da igraat po4esto centralni bekovi ke bidat star za napad od koj bilo tim ;).
Pato bese CaR v4era no ljudi treba da se spomene celiot tim loso e ako se zbori samo za Pato ke spadne timskata igra na MILAN. Pozdrav od mene:D

Да се примат два гола од Наполи е загрижувачки факт , може се то е заради годините ама како и да е треба да се направи нешто.
НОВА ДОЛГОРОШНА ИНВЕСТИЦИЈА!!!

Мислам дека тие со годините не беа ама баш ич криви з головите бонера и каладзе ја усраа како и да еhttp://www.channel4.com/sport/football_italia/jan14a.html
Најпаметно нешт што сум чул него годинава
Ѕамброта ми е сон од пичке си матерне,а Роналдињо не го сакам во Милан од прилика исто толку време sd

ODLICEN NATPREVAR,SAMO USTE DA GI KUPIME LUCIO I ZAMBROTTA VO ODBRANATA KALCOTO KE BIDE NASE

aj ne zbori taka tolku fali e ke uleta nekoj od inter i ke zbori celo vreme:)ne pisuvajte off topici,tuka za milan u interfan temata za inter i kraj da ne cujam zbor za inter da ne fatam da tepam:))
Inace kako sum se voodusevil od Pato alal neka mu e be:))
p.s kopackite mu bea najaki:))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom