Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
abe tepavme sto tepavme ali mozevme i 5.0 da tepame jaki sansi imavme ali aj dobro e i vaka1 ideme dalje vo Liiga Shamioni
i znaci sea odime za Japan oleeeeeeeeeeeeee :pipi:

Kaka04122007;dgdpfigpfdI.jpg

победивмееееееееееееееееее
јас мислам дека заслуживме повеке а не ми е јасно зошто вака борбено не играме во сериа А...а почетокот не го гледав и премногу ми е криво не го видов кака....ваков како што е на сликава

Ајде нека ви е честито победава,брaво и за Инзаги(дрвото:)) за новиот рекорд.Утакмицава не беше нешто посебно но не ни очекувавме повеќе.Абе ова Инзаги докажува дека е дрво невидено,во првото полувреме ни прием на топката имаше ни завршница само за во ХОЛИВУД е(само се преправа нешто,тој трга за дрес и судијава суди фаул за Милан :)) после тоа во второто полувреме што промаши со глава :pos: и веднаш потоа дали ја забележавте која фаца ја направи голманот на Селтик :pos: сепак тој сега најдобар стрелец во европските купови со 63 погодоци.
Друго интересно што се случи беше и кога судијата се слизна :pos:

Ха ха овој Пипо е стварно ѕвер :pos: добра беше фазата на голманото кога шутираше овој со глава...како и да е честито победа

Честито победа :pipi:

Среќа шо изгубија Шактар, инаку Селтик ... :pusk:

Kaka04122007;dgdpfigpfdI.jpg

победивмееееееееееееееееее
јас мислам дека заслуживме повеке а не ми е јасно зошто вака борбено не играме во сериа А...а почетокот не го гледав и премногу ми е криво не го видов кака....ваков како што е на сликава

je je je eve ja gordosta na milan ajde sea vo japonija pokazi koj e koj :)

pozdrav do site rossoneri
A.C MILAN FOR EVER IN OUR HEARTS

milan.milan solo kon te milan milan sempre kon te....
Bravo za Milan bravo za Inzagi
WE ARE THE BEST

Милан не се откажува од Роналдињо
ronaldinho04122007rqwetqwN.jpg

Честитки за победата, првото место во групата и новиот рекорд на незаменливиот ПИПО.

Можеше да даде уште некој гол, но доволно е... Колку да се затнат муцките на оние што викаа наместена е. Ај сега да ве видам? Каде е наместената?
А за Пипо, џабе дробите, особено фановите на Јуве... Ретко кој ке може да го собори неговиот рекорд, а запаметете дека секој нареден негов гол во Л.Ш. е рекорд. Така да...

Можеше да даде уште некој гол, но доволно е... Колку да се затнат муцките на оние што викаа наместена е. Ај сега да ве видам? Каде е наместената?
А за Пипо, џабе дробите, особено фановите на Јуве... Ретко кој ке може да го собори неговиот рекорд, а запаметете дека секој нареден негов гол во Л.Ш. е рекорд. Така да...

Абе кој сака нека зборува што сака за Пипо. Рекорд со постигнати голови, постигна 2 гола за победа над Ливерпул во финалето на ЛШ. Што повеќе. Мајстор е за голови. Може нема техника и добра контрола на топката, ама кога ја има претставува потенцијална опаснот за противничкиот голман.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom