Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пак Галијани си го фали Анчелоти колку бил добар и дека нема да го смени никогаш :)
линк
да знаете имаме најубави навивачки :smir:

Галијани на галено го викале Uncle Fester :pos: :pos: :pos:

fester.jpg

ееееееееее ве читам и ви се чудам како се родивте такви ебач до ебач :pos:

Туку навивачите на Цирих се негативно настроени кон наш Абиати поради неговите фашистички изјави и вечер ке издигнат плакат ,,Цирих ги помни жртвите на фашизмот" .

И уште една нова шпекулација е дека Милан е заинтересеиран за 22 годишниот фудбалер на Реал Серхио Рамос. Рамос е во конфликт со тренерот на Реал и големи се шансите тој да си замине од овој тим. Заинтересиран освен Милан кој е и фаворит се и Челзи и Манчестер Сити. Којзнае ќе видиме...

хаха ако се деси тоа вонземско чудо и Серхио Рамос да потпише за Милан ја ке шетам гол по Партизанска на бел ден!!! :):)

хаха ако се деси тоа вонземско чудо и Серхио Рамос да потпише за Милан ја ке шетам гол по Партизанска на бел ден!!! :):)

И ја со тебе :pos2:

Али пошо ми седи ка ниско интелегентно чуече а и млад зора на тоа, ќе заврши у ман сити за паре :tapp:

ајде ближи време за утакмицата
но ми е жал ова ќе биде прва утакмица на Милан сезонава која нема да ја гледам :(
(нема да сум дома најверојатно)
се надевам дека ќе известувате доследно што се случува
и после ќе славиме заедно за победата :smir:

После долго време и јас на форумов да пишам нешто.Бев оправдано отсутен,се надевам не ми се љутите:)
Прво што ми доаѓа на памет е тоа што ги згазивме Интер и сакам да честитам победа и многу сме јаки:)хех
Второ-Анчелоти е звер и не треба никогаш да се смени,отсекогаш сум го зборел тоа и кога бил Милан во криза секогаш сум знаел дека не е тоа поради него.
Форза Милан,Форза Ачелоти,Форза Роналдињо и такаму натаму:)

Конечно на Фан клубов дојдов нешто ме зафркаваше сум утнал и неможев да ги отворам темите повеќе од 5.000 мислења,првен да прашам нешто стрим ке има за вечер ?

не најде никој линк да гледаме така ќе гледаме на телетекс :)

Да не знае некој дали ке ја има на некој сателитски канал?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom