Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто мислам дека Сидорф ке ги потпали :)

A јас зошто мислам дека Дињо ќе ги потпали ?
Не стварно мислам дека крајно време е Роналдињо да блесне во појако светло,и дека е крајно време да не примиме гол...! Се надевам дека вечер тоа ќе се случи!

A јас зошто мислам дека Дињо ќе ги потпали ?
Не стварно мислам дека крајно време е Роналдињо да блесне во појако светло,и дека е крајно време да не примиме гол...! Се надевам дека вечер тоа ќе се случи!

Незнам малце потешко дека Дињо ке ги распали иако се е можно,некако во играта се гледа дека не се мачи и гледа да асистира а не да постигне гол.

Денеска утакмицата е дерби,и тоа не било какво....и затоа мислам дека нема да му фали мотивација за гол!Според најавиве изглеа Анчелоти се спремал да го лансира КА-ПА-РО-то за вечер.Ако им тргне на тројцава бразилци ќе биде весело!:)

тешка утакмица ве очекува вечер ај подобриот нека победи

Роналдињо: Наскоро ќе се вратам во старата форма
Роналдињо е уверен дека наскоро ќе се покаже во вистинско издание во дресот на Милан и ќе ги оправда вложените пари во него.
ronaldinho_milan.jpg

Роналдињо не блеска во стартните натпревари за Милан, навивачите сеуште чекаат на неговиот прв гол. "Ми треба период да се адаптирам, играв во Шпанија каде фудбалот е поразличен од тука, но сега се адаптирам и мислам дека за кратко време ќе бидам дел од првите 11, а потоа се ќе биде полесно".
"Фановите? Возбуденоста на фановите кои доаѓаат е природна. И пред да го облечам дресот на Милан, тие веќе беа возбудени поради моето доаѓање, тоа ме прави среќен и гледам позитивно кон постигнувањето на првиот гол".
"Мојот прв гол за Милан ќе биде посветен на сите фанови. Без разлика дали играме на гости или дома, тие ме подржуваат, и јас се чуствувам добро" - изјави Роналдињо.

Извор:www.24fudbal.com.mk или http://www.24fudbal.com.mk/Default....-40aa-afff-135e3c29a0b0&ln=3&typeBack=default

Да се надеваме дека така и ќе испадне од него вечер очекувам да ги распале Интер:wink:

Гатузо: Не смееме повеќе да се посрамотиме – ние сме Милан

Играчот од средниот ред на Милан, Џенаро Гатусо вели дека играчите секогаш мораат да даваат максимум бидејќи бодовите не им се загарантирани поради присуството на тројца освојувачи на Златната Топка
gattuso_roso.jpg

Би било убаво да постигнам погодок на овој дерби дуел, бидејќи медиумите мислат дека играме против Жозе Мурињо а не Интер.” – рече на шала Гатузо за ТВ каналот на Милан. “Имавме тежок старт на сезоната, и единствен резултато кој не го заслуживме беше оној на натпреварот со Болоња.”
“Тоа беше неверојатен настап, и наместо да победиме ние загубивме. Доколу одиграме уште 10 натпревари верувам дека ќе победиме 4-1 или 5-1.”
“Имаме многу шампиони во тимот и можеме да донесеме уште 100 000, но доколку нема желба за заедничка борба тогаш нема да победуваме.”
“Работите се променија сега бидејќи сме повеќе обединети и имаме желба за победување. ”
“Неможеме да си дозволиме ново посрамотување бидејќи ние сме Милан. Немаме загарантирани бодови само поради тоа што во составот имаме тројца играчи кои ја освоиле Златната Топка.”

Извор:www.24fudbal.com.mk или поточно http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4e31-a26e-2ad92c373c82&ln=3&typeBack=default

Ова е добро што сите играчи се крајно мотивирани:olee::olee::olee:
Одиме на победа!!!!!:music3:

Неполн 1 саат пред натпреваров во кој ке ловиме Кромањонци :)

ти почна по зимско време да рачунаш а ? ... ако, такво е времево надвор

да не се лажеме... натпреварот започнува во 20:30

Ајде да ја подгреам атмосверата

И ајде малце хулиганство:vozbud::vozbud::vozbud:
:poss::poss::poss::poss:

Неполн 1 саат пред натпреваров во кој ке ловиме Кромањонци :)

се вратив
сте се изнапишувале
нешто не ти е точен саатот :pos2:
има уште саат ипол од сега

имаче убаво би било КА-ПА-РО да блесне денес
но се мислам Ро нема да игра од почеток
а можеби и грешам :toe:

Која најава
уууууууууууууууууууууууу

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yqns5U1BGwU[/youtube]

Миланези, кој е во можност нека дојде во Шенк Ли да глеаме заедно :vozbud: официјално се офорумува фан клубот на Милан во Македонија :smir:

Миланези, кој е во можност нека дојде во Шенк Ли да глеаме заедно :vozbud: официјално се офорумува фан клубот на Милан во Македонија :smir:
Ааауууу у Шенк Ли ли бре дааа јас па си помислив у Ал Фредо:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom