Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

) па ке го заслужи местото шо го има во моментов.
)

Кака преку 100 ке даде исто како Шева уфф осеќам дека ке го прослави 300 натпревар со гол....а на Интер што ке им направи во недела леле леле.....нив секогаш ги отварал![]()
Браво, браво Кака го дал 80-иот гол во дресот на Милан, ај нека му се множат на зверот головите да даде уште дупло дур го носи дресот на Милан
А Јанкуловски вчера го изиграл својот 100-ти натпревар за Милан а се очекува Шевченко во Среда да го изигра неговиот 300-ти натпревар за Милан.
Се големи цифри![]()

Apsolutno se slozuvam so tebe za pirlo taka konecno nekoj da svati deka pirlo e klasa igrac i ne e megu 5 najdobri tugu najdobar na taa pozicija.Odlicna zabeleska.Bravo.:helou:За малце.:mist:
Другар, не го криви Пирло, човекот е меѓу најдобрите 5 играчи во светот на таа позиција, едноставно човекот немаше одмор!!! Јас не се сеќавам кога последен пат Пирло бил на клупата или бил повреден па да биде на принуден одмор. Ги игра за Милан сите Серие А и европски мечеви, па дури некогаш и куп мечеви, ги игра за Италија сите мечеви, едноставно му беше потребен одмор, ама на Карло не му текнуваше па им текна на мускулите.
Знаеш како се повредил?! Никако, тренирале и одеднаш паднал!! Да да, баш паднал, камен да беше до сеа ќе попуштеше. Се чудам како и до сеа издржа.
И да, све беше топ, формацијата, играта, головите, само да си останеме на земја и во среда да сврземе 2 победи по ред, зашто ако не го напраиме тоа, џабе ќе ни биде све. .... И нормално на 28ми да бидат 3 по ред![]()
Може да ги стаите головите да ги видам уште еднаш?:nesum:

со 3 поени
) :tv:
ama ods mene imaat edna fakultetska 10 zaso site bea top im se divev a gledam na kaka 80 gol pa ajde kena mu se mnozat ne poveke dosta mu se 300 hhehe i taka decki epa ajde ke vidi,me za dva deka KOLKU KE TEPAME SO KOJLKU RAZLIKA
ajde pozz do site