Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Искрено би сакал да го видам Аршавин во Милан...
Е да шо викаш и Кардачо не е лошА Кардачо ? :wink:
Иста улога како Пирло а и Велосо имаше таква улога само што за Кардачо дадовме 2 милиони а за Велосо ќе ни бараа 20 милиони![]()
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Колку што разбрав читајки од еден Бугарски ФАН сајт на Милан,и Замборта отишол во Милан...
Нема шанса бе :pos2:Колку што разбрав читајки од еден Бугарски ФАН сајт на Милан,и Замборта отишол во Милан...
Колку што разбрав читајки од еден Бугарски ФАН сајт на Милан,и Замборта отишол во Милан...

:pos2::pos2::pos2::pos2:Колку што разбрав читајки од еден Бугарски ФАН сајт на Милан,и Замборта отишол во Милан...

Колку што разбрав читајки од еден Бугарски ФАН сајт на Милан,и Замборта отишол во Милан...

A е луѓево навистина добро информирани биле, кај беше досега да не просветлиш чедо Божјо.
ПС. Ми личиш на еден мој другар, навива за Челзи и до лани знаеше дури тројца играчи (Шон Рајт Филипс):salut: , е за оваа година треба други да научи пошто "овие" си заминаа.
Совет: Отвори acmilan.com го има составот.
Искрено жал ми е што другар ти е таков РЕТАРД,не знам по што заклучи дека јас знам само 1 играч од Милан,јас само сакав да кажам тоа што прочитав за да прочитат и вакви дебили како тебе... али тоа е.. Македонци...