Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Искрено би сакал да го видам Аршавин во Милан...

Искрено би сакал да го видам Аршавин во Милан...

Јас пак Меси!

Ај живи се смирите се шо ке ни се појке играчи пак за во средина или напад , не ке праат два тима Милан и Милан1
Колку да се правело муабет!

А Кардачо ? :wink:
Иста улога како Пирло а и Велосо имаше таква улога само што за Кардачо дадовме 2 милиони а за Велосо ќе ни бараа 20 милиони :)
Е да шо викаш и Кардачо не е лош
Ама јас сум таков еве сеа играм менаџер и како дмф ги имам Хамшик,Велосо,Сани(од Валенсиа) и Банега и не знам шо да праам јаки се сите:pos2:

Колку што разбрав читајки од еден Бугарски ФАН сајт на Милан,и Замборта отишол во Милан...

Колку што разбрав читајки од еден Бугарски ФАН сајт на Милан,и Замборта отишол во Милан...

Не бе сигурно е некоја шпекулација тоа не верувам Рајнхард изјави пред некое време дека немало шанси да го дадат :toe:

:pos2::pos2::pos2::pos2:
зашто така лажат бе по интернетов
ц ц ц безобразни луѓе :uvo:

иначе за кој сакам да го видам во милан
торес и меси
и тимот од моите соништа ке биде комплетен:pipi:

Хммм... НВМ,Бај Д Веј Милан против Болоња ке настапи без Кака и Неста,а ке ги заменат Роналдињо и Сендерос.Има уште една новост,Украинскиот клуб Шахтјор му нуди 10 милиони евра годишна плата на Карло Анчелоти (во Милан зима 4.5 милиони евра годишно) сеуште Анчелоти не одговорил на оваа понуда... но сигурен сум дека Анчелоти нема да ги напушти Милан,не сега кога се засили,па се врати и Шева... еве го составот на Милан против Болоња,Милан ке игра со формација 4-3-2-1

Според журналистите на Апенините, утре Карло Анчелоти ште заложи на схема с 4-3-2-1.
На вратата ште застане Абиати, а в заштита ште се разчита на Дзамброта, Каладзе, Малдини и јанкуловски. Пред заштитната четворка ште се разчита на Фламини, Пирло и Амброзини, а напред ште в'ршее Филипо Индзаги, като тој ште б'де подкрепјан от Зеедорф и Роналдиньо.

П.С на Бугарски е извадено од www.acmilan-bg.com за да не мислите дека си измислувам...

A е луѓево навистина добро информирани биле, кај беше досега да не просветлиш чедо Божјо.

ПС. Ми личиш на еден мој другар, навива за Челзи и до лани знаеше дури тројца играчи (Шон Рајт Филипс):salut: , е за оваа година треба други да научи пошто "овие" си заминаа.

Совет: Отвори acmilan.com го има составот.

Бугарска работа бе и ти најде да веруваш:bip:

А за кој сакам да дојде во тимот... пред се сакам неколку фудбалери кои ги ценам, но сепак оној којшто најмногу сакам и за тимот да ни е перфектен е ПАНДЕВ :)
Пандев дојди бе :vozbud:

A е луѓево навистина добро информирани биле, кај беше досега да не просветлиш чедо Божјо.

ПС. Ми личиш на еден мој другар, навива за Челзи и до лани знаеше дури тројца играчи (Шон Рајт Филипс):salut: , е за оваа година треба други да научи пошто "овие" си заминаа.

Совет: Отвори acmilan.com го има составот.

Искрено жал ми е што другар ти е таков РЕТАРД,не знам по што заклучи дека јас знам само 1 играч од Милан,јас само сакав да кажам тоа што прочитав за да прочитат и вакви дебили како тебе... али тоа е.. Македонци...

Замброта дојде пред 2 месеци може а ти сеа ни кажуваш и кој е дебил ? :kesa:

Искрено жал ми е што другар ти е таков РЕТАРД,не знам по што заклучи дека јас знам само 1 играч од Милан,јас само сакав да кажам тоа што прочитав за да прочитат и вакви дебили како тебе... али тоа е.. Македонци...

Мене искрено ми е жал шо сам се нарече ретардиран , а целта ми беше да ти посочам дека фановите на Милан се добро информирани и за да ја достигнеш таа нивна информираност почни да ги читаш постовите наназат во фан клуб Милан, а со вакво твое однесување нема ништо да постигнеш пошто многу вакви како тебе дошле и брзо си заминале од форумоф.
Ти предвидувам брз бан :pop:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom