Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аеродром ај те молам пишувај на Кирилица,и не пишувај мислење под мислење користи ја опцијата Измени за твое добро ти го кажувам ова :smir:
Иначе Интер кикснаа сега мораме да тепаме

Аеродром ај те молам пишувај на Кирилица,и не пишувај мислење под мислење користи ја опцијата Измени за твое добро ти го кажувам ова :smir:
Иначе Интер кикснаа сега мораме да тепаме
Оди ти види го Думан у Фан клуб Интер 5 поста по ред и 2-3 пати 2 поста по ред:vozbud:

Супер!!!!:tv:
А ќе сака ли некој да ми каже како да ставам слика на форумов?:jaj:

Ке си ги симнеш сликите у компјутер и после ке ги уплоадираш на www.tinypic.com после тоа под воа IMG Code for Forums & Message Boards ке ти се појави вака [имг] некојсибукви [/имг].
Само тоа имг на латиница пиши го.

Оди ти види го Думан у Фан клуб Интер 5 поста по ред и 2-3 пати 2 поста по ред:vozbud:
Мене не ми е гајле за Думан само јас сакам да биде попрегледно.

Абе не го споредувај ти него со Думан , Думан е google на фан клуб Интер :D .

Ке си ги симнеш сликите у компјутер и после ке ги уплоадираш на www.tinypic.com после тоа под воа IMG Code for Forums & Message Boards ке ти се појави вака [имг] некојсибукви [/имг].
Само тоа имг на латиница пиши го.

Мене не ми е гајле за Думан само јас сакам да биде попрегледно.
Фала ти
14y5t12.jpg

1553urs.jpg

kcxhc6.jpg

23tgrk4.jpg

Еве слики од презентацијата на Шева и Сендерос

Супер презентацијата денеска била нели ова се сликите ?

Се сеќавате што рече Галијани дека мопжеби ќе имало уште некој трансфер после Шева и Сендерос, ама мислам дека нема да има веќе оти нема ни шпекулации повеќе за Милан по страниве

а и мислам дека доста е барем засега

Се сеќавате што рече Галијани дека мопжеби ќе имало уште некој трансфер после Шева и Сендерос, ама мислам дека нема да има веќе оти нема ни шпекулации повеќе за Милан по страниве

а и мислам дека доста е барем засега
Абе како што памптам едно време имаше шпекулации за Велосо а знам и он сакаше кај нас да игра....со кој памет го испуштивме:tapp:

Ако имаат во план некое ново засилување во тимот јас типувам на Тиаго од јуве :icon_lol:

Ако имаат во план некое ново засилување во тимот јас типувам на Тиаго од јуве :icon_lol:

Зар би доаѓал Тиаго во тим каде уште од старт му е резервирано место на клупата со оглед на играчите кои Милан ги има на таа позиција . Шанса нема !

Абе како што памптам едно време имаше шпекулации за Велосо а знам и он сакаше кај нас да игра....со кој памет го испуштивме:tapp:
А Кардачо ? :wink:
Иста улога како Пирло а и Велосо имаше таква улога само што за Кардачо дадовме 2 милиони а за Велосо ќе ни бараа 20 милиони :)

Ше ќе ние тој??? Имаме доволно добро и искусни играчи во средината. И кај најде да типуваш за Тиаго :nesvest: беше добар порано, ама сега...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom