Џенаро Гатузо
Pippo per Sempre
- Член од
- 3 јануари 2008
- Мислења
- 2.797
- Поени од реакции
- 38
Ete gi pacerite 1-1:helou::helou::helou::helou::helou::helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Оди ти види го Думан у Фан клуб Интер 5 поста по ред и 2-3 пати 2 поста по редАеродром ај те молам пишувај на Кирилица,и не пишувај мислење под мислење користи ја опцијата Измени за твое добро ти го кажувам ова :smir:
Иначе Интер кикснаа сега мораме да тепаме

Супер!!!!:tv:
А ќе сака ли некој да ми каже како да ставам слика на форумов?:jaj:
Мене не ми е гајле за Думан само јас сакам да биде попрегледно.Оди ти види го Думан у Фан клуб Интер 5 поста по ред и 2-3 пати 2 поста по ред![]()
Оди ти види го Думан у Фан клуб Интер 5 поста по ред и 2-3 пати 2 поста по ред![]()
.Фала тиКе си ги симнеш сликите у компјутер и после ке ги уплоадираш на www.tinypic.com после тоа под воа IMG Code for Forums & Message Boards ке ти се појави вака [имг] некојсибукви [/имг].
Само тоа имг на латиница пиши го.
Мене не ми е гајле за Думан само јас сакам да биде попрегледно.
Да да денес била презентацијата:helou:Супер презентацијата денеска била нели ова се сликите ?
Абе како што памптам едно време имаше шпекулации за Велосо а знам и он сакаше кај нас да игра....со кој памет го испуштивмеСе сеќавате што рече Галијани дека мопжеби ќе имало уште некој трансфер после Шева и Сендерос, ама мислам дека нема да има веќе оти нема ни шпекулации повеќе за Милан по страниве
а и мислам дека доста е барем засега

Ако имаат во план некое ново засилување во тимот јас типувам на Тиаго од јуве![]()
А Кардачо ? :wink:Абе како што памптам едно време имаше шпекулации за Велосо а знам и он сакаше кај нас да игра....со кој памет го испуштивме![]()

Ше ќе ние тој??? Имаме доволно добро и искусни играчи во средината. И кај најде да типуваш за Тиаго :nesvest: беше добар порано, ама сега...Ако имаат во план некое ново засилување во тимот јас типувам на Тиаго од јуве![]()