Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
toa bese pred 3/4 god( gledav na Tv imase dokumentarka)

а да не кажале кака каладзе па ти си смешала
или некој друг фудбалер

зошто диаго никогаш не бил киднапиран а кака нема друг брат:uvo:

ne e kaladze !
kaka mislam oti bese
De be se sekavam na slikata oste toa so hugo bese greska( jas go pomesah imeto hugo e na ronaldo)

ne e kaladze !
kaka mislam oti bese
De be se sekavam na slikata oste toa so hugo bese greska( jas go pomesah imeto hugo e na ronaldo)

Збуните завесу спустио сам се :pos2::pos2:
Каладзе вистина е за жалење ама сигурно нема да ја остави фамилијата баш каде што се војува

а на Кака не му бил брат киднапиран туку на Роналдо (екс наш) мислам дека беше (мож и ја грешам)

Ај ова во групата да го решиме да не га полниме темава со глупи мислења :):smir:

Абе Роналдо е уште ваш играч или не?Стварно не ми е јасно!
Стварно е жално за Каладзе,ама на тие пари сигурно ќе ги повлече со себе во Италија!Глип е ако не направи така!А брат му мислам дека не беше толку долго киднапиран!Беше но сигурно не 4 години!

Kaka' nema da ide nikade. Inaku sum Golem Fan na Juventus, siguren sum vo toa sto Kaka' i narednive sezoni ke nastapuva za Rossonerite. Sakam Kaka' da bide fit od povredata sto naskoro, i da ja pocne sezonata sto e najdobro za nego. Ne plasajte se Milanezi. Kaka' 100% ke ostane vo Milan. Pozz od Fan Club: Juventus

тешко дека ќе се договорат без да го спомнат Кака... ама сепак ќе почекаме :smir:

Точно така, може ќе го продадеме на Кака за да можеме да го земеме Иванович на позајмица.

Не така, ама Челзи ќе оди на варијанта Иванович + 100 милиони фунти за Кака. Стара приказна во ново издание, секако со познат крај.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom