Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе Роналдо е уште ваш играч или не?Стварно не ми е јасно!
На Роналдо му истече договорот а Милан не сакаше да му го продолжи поради повредите значи више не е играч на Милан туку е слободен играч.

тешко дека ќе се договорат без да го спомнат Кака... ама сепак ќе почекаме :smir:
Ќе се договорат, после ќе го спомнат Кака и Галијани ќе им остави еден дрес за успомен
:pos::pos::pos:

ni tolku ne e dovolno ak sakate da znaate za KAki4

Тој е Кака, а не Каки4 :pos:
и никогаш не му го киднапирале брат му иначе. А и брат му игра во Милан. Малку си помешала.

Мислам дека нема да го земеме Ивановиќ ми изгледа на шпекулација. И доста со тој Челзи и Кака аман

Се има помешано со Kakha Kaladze, го имаа брат му киднапирано, мислам дека или уште не е најден или мртов го најдоа, појма неам.

а за ова со челзи исти информации исти понуди веќе 2 месеци..па досадно е веќе

и тој галиани место да си седи со милано рече дека нема нови да купуваат мора ли сеа со челзи :tapp:

а за ова со челзи исти информации исти понуди веќе 2 месеци..па досадно е веќе

и тој галиани место да си седи со милано рече дека нема нови да купуваат мора ли сеа со челзи :tapp:

Абе што ви е,не се плашете! Галијани не го дава Кака ако тој сам не побара!Ќе се врати само со Србинот!

Љумберг ако го земат стварно се токмаци..

Љумберг ако го земат стварно се токмаци..

човек ... Љунберг го изговараат оние од селата... правилно се изговара Јунгберг, ако не ми веруваш , прашај некој швеѓанец

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom