Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сака некој да се клади дека Кака ке игра у прво коло у италија?Ова е само дудлање на работата!Можеби има болки,али ке се средат до тогаш и не кревајте паника.Кај секој човек различно се понаша повредата!

да даде господ да си во право
само тоа ќе речам

нема зошто да се кладиме... веќе е кажано

првото колото почнува некаде за 4 недели мислам

така да само пре сезонските мечеви ќе ги пропушти
Дека прочитав,тој период бил ако била повредата најслаба/блага!Абе дај не ме зезајте со напукнати стапала играат по една сезона,а не вака што имал повреда.Се знае колку вреди Кака и се ке се направи за да може тој да го даде максимумот на теренот!

абе и јас викам дека е Јак... никогаш за него немало предавање во фудбалот, до крај се играло... меѓутоа со неизлечено колено никогаш нема да игра како што треба, прво нека се среди па нека игра

абе нека не игра и до септември-октомври само сосема нека му заздрави коленото

вака почна неподготвен и одма нова повреда на истото место:cry:

ах памтам која ја освои златната топка тука напишав дека наредната сезона ке се случи нешто лошо на кака(како и на секој што ја освоил) и пишавте дека нема шанси освен..освен ако не го мачи некоја повреда....но се случи и тоа
аа таа малерозна награда:nerv:

ај ке видиме каков ке е тимот без пато-кака-роналдињо

aj da videme sto bidne ama kako citav jas samo 15 dena odmor treba za totalno da ja sanira povredata koj znae italianski neka cite www.sportmediaset.com
:tv:

па ништо ново и посебно не се кажува...

само сакам да кажам дека е добро што не отиде на олимпијадата во Пекинг да настапува за Бразлиската репрезентација, лошо ќе се зафркнеше

Sekoja pobeda ma4i cel zivot !!!!( jas branejki go skrsiv prstot t.e raskavcata od pred 3 god i sega ne mozam da igram t.e da branam) Ama Kaka e mnogu silen i JAK i ke se oporavi oti od toa mu zna4i i egzistencijata:pipi:

Poarno da ne go pustase ic vo ovie prijatelskive za da moze celosno da se oporavi za sezonata.

Дали гледате со каков состав играме
нема напаѓач и Калач ни знаел да брани ни ќе научи некогаш
глупак
сукња да му купиме подолга

леле каснење со реакција при вториот гол
комедиа од голман
и Анчелоти рече тој имал преднос пред другиве

лееееееелллллллееееееееее
луѓе дали гледате одбранава и Калач :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
трагично:tapp::tapp::tapp:

ако брани овој ќе го сменам тимот (лажам)

лееееееелллллллееееееееее
луѓе дали гледате одбранава и Калач :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
трагично:tapp::tapp::tapp:

ако брани овој ќе го сменам тимот (лажам)

гледаВ... премногу болно за моите очи... се надевам дека Анџелоти конечно ќе се откаже од Калач да го смета за добар голман и да биде во прва постава на Милан

Анџелоти може вика дека има предност ама пред сезонава :baeh: иначе не верувам дека ке го пушти Калач во калчо и да го пушти ке се усере ке види како ке им даваат голови и ке го врати Абиати.
И после ова со Челзи неверувам дека ке го стаи некогаш пак,сељак е Калач

Дајте линк негде да ги глеаме незнам оти А2 не ја фаќам :(

Ајде бе без нервози играме со 5 стандардни првотимци и без ниту еден офанзивен фудбалер. Вака му доаѓа:

...................Калач.........................

....Бонера.Шимич.Малдини.Фавали.....
Замброта.......................Јанкуловски

.....Фламини...Пирло....Гатузо............
.................Амбросини.....................

Освен Бонера, Малдини и Гатузо(ЅВЕР) нема друга светла точка на теренот Фламини на моменти ама слабо.

И после вакво издание на Калач може да памти кога последен пат влегол да брани.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom