Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
It's right for us to have the right mix of players such as well established ones like Ronaldinho and young players like Cardaccio and Viudez.

koj moze da go prevede sto bidna za ovie od urugvai :toe:

Dobro(na mesto) e da go imame vistinskiot mix na igrace kako na primer dobro poznati i priznaeni( ili pak mozeme da stavime Pozicionirani) igra4i kako Ronaldinho i mladi igraci kako Cardaccio i Viudez

Taka nesto bi trebalo da bide( ne sum sig dali e bas i to4no ama taka nesto)

katostrofa kaka pak se povredi loso fuck :toe::toe: procitav vo acmilan.com

да токму така ... но неговата повреда се наоѓа на левото колено и се вика Tendonitis, се вели дека не е страшно, брзо се лекувало и потребен е одмор од 2 недели

ајде да се образоваме :)

general_tendonitis_knee_anatomy05.jpg

се лекува со терапија , лекови , витамин Е , азотен оксид...

да се надеваме дека не е ништо страшно:smir:

да токму така ... но неговата повреда се наоѓа на левото колено и се вика Tendonitis, се вели дека не е страшно, брзо се лекувало и потребен е одмор од 2 недели

ајде да се образоваме :)

general_tendonitis_knee_anatomy05.jpg

се лекува со терапија , лекови , витамин Е , азотен оксид...

mislis samo 2 nedeli a?
pa ako e taka daj boze da e taka :nesvest:

mislis samo 2 nedeli a?
pa ako e taka daj boze da e taka :nesvest:

поточно ... моја грешка, горе наведеното од мене е најблаг случај на тој проблем, Tendonitis тешко се лекува но не е редок случај... проблемот е што многу ретко оваа болест се лечи засекогаш (не е баш болест ама незнам другши како да ја наречам) ... што значи дека цело време ќе го мачи , доколку стварно има поголем проблем ...

сепак држиме палци нагоре и се надеваме дека можеби медиумите збркале со неговата дијагноза :smir:

леле нееее :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
зошто ова му се случува на кака:nesum:

кака никад нема да биде ист како некогаш
тие глупи италијанци мораат ли такви стартови врз него да праваат:nerv:

но и покрај се..се надевам ке биде упорен..дека нема да стане ко роналдо:(

леле нееее :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
зошто ова му се случува на кака:nesum:

кака никад нема да биде ист како некогаш
тие глупи италијанци мораат ли такви стартови врз него да праваат:nerv:

но и покрај се..се надевам ке биде упорен..дека нема да стане ко роналдо:(
Маца ти кажав на мсн,да не пишувам и тука објаснување!
Ова се дига прашина околу Кака`.Сите сакаат и се молат да го мачат повреди зашто се знае Кака е најдобар и недопирлив.
НЕМОЖЕ НАМ НИКОМ НИШТА,ЈАЧИ СМО ОД СУДБИНЕ!

Маца ти кажав на мсн,да не пишувам и тука објаснување!
Ова се дига прашина околу Кака`.Сите сакаат и се молат да го мачат повреди зашто се знае Кака е најдобар и недопирлив.
НЕМОЖЕ НАМ НИКОМ НИШТА,ЈАЧИ СМО ОД СУДБИНЕ!

незнам дали ја тешиш неа и себе ... или озбилен си, сепак не треба да се лажеме ... чим е пишано на официјалната страна на Милан значи е нешто... а колку сериозно, е тука медиумите може да лажат и се надеваме дека е така, ама сигурно е дека ќе му треба одмор

незнам дали ја тешиш неа и себе ... или озбилен си, сепак не треба да се лажеме ... чим е пишано на официјалната страна на Милан значи е нешто... а колку сериозно, е тука медиумите може да лажат и се надеваме дека е така, ама сигурно е дека ќе му треба одмор
Сакаш пак да ти ја цитирам последната реченица од мојот пост?

цитирај ја ако мислиш дека ќе му помогне на Кака... мене ништо не ми значи, Македонец сум, презирам србомански изреки :smir:

сега видоф
фак
не Кака пак повреден
фак фак фак
ај да се надеваме дека се ќе биде во ред со него за сезонава
за пријателскиве нека одмара и нека го излечат
ексик

Сака некој да се клади дека Кака ке игра у прво коло у италија?Ова е само дудлање на работата!Можеби има болки,али ке се средат до тогаш и не кревајте паника.Кај секој човек различно се понаша повредата!

Сака некој да се клади дека Кака ке игра у прво коло у италија?Ова е само дудлање на работата!Можеби има болки,али ке се средат до тогаш и не кревајте паника.Кај секој човек различно се понаша повредата!

нема зошто да се кладиме... веќе е кажано

првото колото почнува некаде за 4 недели мислам

така да само пре сезонските мечеви ќе ги пропушти

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom