Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито победа. Се надевам дека ова финале нема да биде катастрофа како последното што го играФте со Ливерпул. Сепак let the best win

Сепак Милан е Милан и покажа како треба да се игра. Се надевам ке ја покажат својата игра и на финалето во кое што се очекува да го кренат ѓумчето.... Само напред. Кака без конкуренција е.

Честита победа за Милан! Не се игра на Енфилд, а надвор од него Ливерпул врска нема. Па затоа згазете ги!

fantomX напиша:
Честита победа за Милан! Не се игра на Енфилд, а надвор од него Ливерпул врска нема. Па затоа згазете ги!

Само случајност или да речи ме ебена смрдена среќа каква шо ја имаа пред 2 години можи да ги спаси Ливерпул. Во никаков случај Ливерпул не можи да го надигра Милан, никако.

Sindikat напиша:
Само случајност или да речи ме ебена смрдена среќа каква шо ја имаа пред 2 години можи да ги спаси Ливерпул. Во никаков случај Ливерпул не можи да го надигра Милан, никако.
Вистина е дека Милан има поквалитетен тим од Ливерпул.. и како што рече Dziso Милан си е Милан.. но не смее да се потцени Ливерпул.. еден од најспремните тимови за лига на шампиони.

Баш играат тимовите што покажаа најмноу во ЛШ оваа сезона.Не не Ливпул и Рафа не се за потценување.

Уф осекам дека добро ке им вратиме на ливерпул за лани ако игра милан како што играше со манчестер тогаш....ги жалам ливерпул:)

Eве еден интересен податок за Милан. Најдобар стрелец на сите времиња во екипата на Милан е швеѓанецот Гунар Нордал, кој во 268 натпревари постигнал неверојатни 221 голови. По него доаѓа Шефченко со 173 голови за 298 натпревари за клубот, а на третото место е Филипо Инзаги со 86 голови за 170 натревари за миланезите.

ajde uste dva dena i da im se pokaze na svetov koj se najdobri

pozzzzzzz

Ви посакувам успех против Ливерпул.Ајде нека дојде титулата во Италија! Нека се повтори 94 та година и нека падне ваков гол .
Среќно!

Ajde kako tezok fanatik na MILAN uste od sega posakuvam da se ostvari toa so site fanovi go sakaat, da se vrati titutalata vo Milano, i da im pokazeme na LIverpool kako se igra fudbal. So sreka..
Forzza Milan

se nadevam deka ovaa godina peharot ce dojde vo milano ,iskreno mnogu ce mi bide milo.
vreme e za odmazda od pred 2 godini.
epa lugje daj da uzivame vecerma site pred TV vo tocno 20.45h
stiskam palci za milan no ako slucajno igraat katanagjo po malku ke gi otpustam
CAO SRECNO
FORZA MILAN

hogar_oh напиша:
Ви посакувам успех против Ливерпул.Ајде нека дојде титулата во Италија! Нека се повтори 94 та година и нека падне ваков гол .
Среќно!
DRUZE I VAKOV GOL DA PADNE SAMO MILAN DA POBEDI
hahahahahahahahah
pozdrav

sasence19 напиша:
DRUZE I VAKOV GOL DA PADNE SAMO MILAN DA POBEDI
hahahahahahahahah
pozdrav

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: Не верувам дека ваков гол ќе падне, ама нека падне некаков за ТИТУЛА ЗА МИЛАН:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom