Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ви реков уште пред некој месец дека ако тој одлучи да игра уште - тогаш ќе игра уште, а подобро од нас знае дали може или не (а може да игра:smir: ).
Барем ќе имам повеќе време да купам дрес од Малдини:je: .

п.с. Со доаѓањето на Замброта Фавали стана непотребен (мрш да не го гледам).

Ви реков уште пред некој месец дека ако тој одлучи да игра уште - тогаш ќе игра уште, а подобро од нас знае дали може или не (а може да игра:smir: ).
Барем ќе имам повеќе време да купам дрес од Малдини:je: .

п.с. Со доаѓањето на Замброта Фавали стана непотребен (мрш да не го гледам).

Како прво Фавали и Замброта играат на различна страна....со доаѓањето на Замбро ,Одо изгледа ке да е непотребен.

А Фавали ке грее клупа само ако е целосно опоравен Јанкул.....другпат не ги мешајте страните :salut:

Како прво Фавали и Замброта играат на различна страна....со доаѓањето на Замбро ,Одо изгледа ке да е непотребен.

А Фавали ке грее клупа само ако е целосно опоравен Јанкул.....другпат не ги мешајте страните :salut:
Како прво Замброта може да игра и лев и десен бек, така да не се помешани страните. Како второ Пирло си е поштен човек и нигде не оди, бар додека не ја земе капитенската лента, после тоа ќе размисли за Барса и другите.

Замброта игра и лево и десно, а Фавали само лево ...

Него што е ова 15 + Броки + Бонера = Муту ?
Мене не ми прави чејф овој ако доаѓа за греење клупа добредојден е ако не сиктер ..

добра понуда за фиорентина , има доволно напаѓачи ќе се снајде и без муту , бонера добра замена за ујфалуши + пари интересна понуда можно е да го земете муту

Не знам ја од Бонера не би се откажал така лесно ако му се одбие глупоста со Јуве даде доста солидни утакмици и најбитно е дека не му смета да седи на клупа а нас ни требаат такви доста :)а Муту никад и не ми се свиѓал многу кршлив е се повредува лесно не знаеш на што си со него,башка и шмрка бело :)...
Kако и да е ако сакаат Броки и Емерсон па и Фавали одма ја праам ја трампата не дека сакам многу Муту да дојде него овие куртониве да си идат hihi

Па тоа е бе Пејо не е работата за Муту него нема да го гледам овој Броки:)

Како прво, второ па и трето Замброта игра и лево и десно, Фавали само лево, Одо само десно. Скоро сигурно Малдини ќе игра уште една сезона, значи леви бекови се Замброта, Јанкуловски, Малдини, Каладзе и Фавали.

Јас не би се откажал од Бонера во никој случај.

Дајте 15мил + Бонера и ке ви го дадеме Муту:)

Дајте 15мил + Бонера и ке ви го дадеме Муту:)

аман бе ... јас мислев дека Муту ви е икона на тимот и не го давате по никоја цена ко ние Кака ... хм , сепак не би го прифатил тоа , ни требаат парите а богами и Бонера ни треба:helou:

а најновата вест на ББС : Милан спрема 100 милиони за Дрогба, Адебајор и Барбатов
ова ако се случи ќе го правам она што викаше миланез за Милан ако победи во Лига Шампиони али среќа не победи :)

И иако повеќе не игра за Милан сепак среќен 38ми роденден Кафу :smir:

Росонерка, ако ги земете тројцата ќе се шишаш нула?:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom