Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Најголем проблем мислам дека ке биде Бориело,се има преценето сам себе ке се буни ако седи на клупа ке ствара тензија и ке сере нон-стоп ќе видите ке си земеме беља со тој човек.. :)

Најголем проблем мислам дека ке биде Бориело,се има преценето сам себе ке се буни ако седи на клупа ке ствара тензија и ке сере нон-стоп ќе видите ке си земеме беља со тој човек.. :)
Затоа има и зимски преоден рок:wink: .

Ако не дојде Дрогба, тогаш ќе играат Пато, Пипо и Бориело (со ротации), е сеа Пато одлично игра како полушпиц, Кака исто така, ама не верувам дека ќе бидеме со два полушпица и со два класични.

лаЖги лаЖги :D

Пак ќе го пратата второпласираниот и затоа не се радувајте
Него овој ме фаќа за око ама некако скуп е :)

За него Берлускони треба да го одврзе ќесето,20 милиони најмалку!!!

ма не се саглам сега пак видете го ова
сега пак шпекулација Милан во ЛШ

Абе не знам дали ке бидат само шпекулации.Ова е веќе озбилно.Со Стеауа ќе бидат 3 екипи кои се исфрлени од натпреварувањето(нормално кога ќе заврши спорот),а убаво пишува дека Рапид Букурешт и Динамо Букурешт не би сакале да играат во ЛШ,во тој случај.... ама и онака ние се помиривме со Купот на Уефа-наредната сезона.

Абе не знам дали ке бидат само шпекулации.Ова е веќе озбилно.Со Стеауа ќе бидат 3 екипи кои се исфрлени од натпреварувањето(нормално кога ќе заврши спорот),а убаво пишува дека Рапид Букурешт и Динамо Букурешт не би сакале да играат во ЛШ,во тој случај.... ама и онака ние се помиривме со Купот на Уефа-наредната сезона.

тоа ми е муабетот
ние се помиривме со овогодишната судбина :kesa:

ама се што би дошло добредошло па макар нека е и ЛШ :smir:

ДА! Јас не би се бунел ако не поканат во ЛШ! И мислам дека би прифатил! хехе

Abe mozi i ke blesni?Mozi ke mu trgni..nikogas ne se znae so takvi igraci kako toj...

А зошто да ги поканат Милан? Зошто да не ги поканат Евертон од Англија. И вие петти - и тие петти.

Затоа што Милан е пред Евертон и пред било која екипа во Европа на Фифа Ранг Листата,и по правилото на Уефа екипата којашто котира подобро на Ранг Листата ке игра во некое натпреварување,во овој случај Милан е пред сите!!!

Така е! Доколку клубовите од матичната земја не играат,го покануваат најдобро рангираниот тим на УЕФА ранг листата.

Јас гарантирам дека Милан нема да се натпреварува во Лигата на Шампионите за 2008/2009 сезона. А сега продолжете со филмчиња дали ќе игра или не. Попаметно би било да се фокусирате на трансфер маркетот.

Ако влезе Милан ке биде поинтересно,а не со Левски и со ЦСКА Софија и после ке се учат тимовиве на нив по 7-0,8-0.Плус губи и на гледаност ЛШ ако не играат големи клубови!!!

Даворе, не треси зелени. Ако ФК Охрид се избори поштено за ЛШ, ќе игра па макар и 50-0 губел. Милан поштено си го изгуби 4 место, така да немат да играт. Фер инаф, рајт?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom