Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
после сериа А стај и Супер купденес ја изгубив и последната шанса дека ке играме во лига на шампиони ама...
....3 титлули наредна сезона сигурно се наши:helou:
1.уефа сме сигурни шампиони
2.интертото
3.сериа А
:baeh::baeh::baeh:
Ах гледам во Барса се изнаигра во ЛШПрашање е дали му се игра во Уефа на Роналдињо....:raz:
Не се замарај Мацо се виде минатата година, ќе се види и идната :smir:еве уште прашања
колку титули манчестер има освоено во лига на шампиони?
колку титули има освоено на светско?
колку играчи на манчестер ги освоиле врвните награди?
Знам бе, пцуењето беше од нервоза:0.Ама и затоа шо упропастен беше ваков натпреваре Филип дај не сери биди малко објективен, црвениот картон си беше на ниво и според правилата на судењето, незнам дали ја виде снимката ама СИсоко е среќен што уопште можеше да оди после таков старт и што не заработи некоја скршеница. плукајте по линиските судии и донекаде по Калач, главниот судија добро го водеше дербито.
Добро вика Ddime ако не влезете ЛШ рони повеќе пари ке ви дава не дека провоцирам ама реално кажано и Карлос нејкеше у фенербахче заради ЛШ и Ривалдо во грција-влегоа и двата тима у ЛШ и они отидоа таму.Мислам дека учеството на Милан у Лш ке биде пресудно дали Рони ке облече плаво или Црвено!