Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Влезе Броки :olee:

:besilka: < Анчелоти

Ne be an4eloti e BEZ PAMET!!!! ..... Jas mislam deka treba da BIDE KRAJ za NEGOOO!!! :@ :@ :@ .... i da go smenat pola sostav ... c c c
ne e mozno so se slu4uva so AC MIlan ...... a Fiorentina 1:1 :@

Едноставно нелииии МИВКИ!!!
МИВКИ!

Губиме од Аталанта ... а што ќе биде со Интер и Јуве има ка брод да не наполнат.
Незнам што му е на Анчелоти и така секогаш игра со едни исти 11 па барем нека продаде резервете што ќе му се.
Кога го земаа Гуркуф го сметаа за новиот Зидан а сеа ова телево Анчелоти го упропасти.
Мора да има млади играчи во тимот кои сакаат да се докажат нека види малце Пато, Палоски како се трудаат да се докажат а не ми пика по 32+ ги мрзи да трчаат.
Од денес го менувам мислњето дека Анчелоти е добар тренер ...

Денес само 10ка му давам на Гатузо ги покоси сите ѕверски

Не можам веке да гледам, Анчелоти еее од кога ја го сметам за дегенче ,ама ај од почитувањето за милан шо го имам никад не сум рекол дека е мисир.
Не може бе од аталанта, како бе од такви пацери да се губи.
Ама ај секогаш има надеж.

Епа лани кога беше трансфер времето Анчелоти мислеше Малдини има 22 години и кака има магични моќи сам да игра против 11 и очекуваше тројна титула!ТРИСТА ЧУМИ по глава да го удрат!

Е браво, бе, и пенал промашивте... Милан, катастрофа!
Ништо, Анчелоти не треба да си иде, ама оние со 34+ нека плукнат на опинците.

И јас мислам дека треба да се смени Анчелоти.Милан бил добар клуб,заслужува титули и добра игра а не да биде пензионерски дом.Ова што му се случува на Милан е срам.

Јувентус Парма нема да се одигра оти на Јувентус навивачите со автобус прегазиле навивач на Парма!
1-2 конечен резултат!
Добро е и Фиорентина изгуби 3-1!

Четврти пораз на Милан на свој терен и уште еднаш се покажа немоќноста на старците.

Два поништени гола и еден фуцнат пенал!!! Тоа е баксуз!!!

абе тамам мислев дека гледам реприза на Болтон - Арсенал ... и ништо :pos2:

оффф леле ЛУЗЕРИ брејјј

и сега сме 7мо место :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom