Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ПАТО

Ако Пато одуствува три недели, тогаш нема да игра само на првата утакмица со Арсенал(19.02), а да бидеме реални и да беше фит Анчелоти немаше да го пушти во првиот тим против Арсенал на Емирати, а на втората би требало да се опорави се игра на 04.03

А како беше кој играше прв дома !?

Милан може да ги тепа Арсенал и без напаѓач.Кака напред позади него гуркуф и сидорф и позади нив амбро и пирло и мозе да влезе у комбинација емерсон тука!

Ај може ке го стај Вили.
Е сега ке му се исполни желбата на Анче , сакал-несакал ке мора да игра со еден класичен , а може и без него?

Можно е до тогаш да се врати Инзаги ама не се знае поубаво да си стави еден младинец, покрај Пирло,Кака би требало да деде гол, ама не е чудно Анчелоти ако излезе само со Кака во нападот.

Гледано по табела некако слаба ми гледа Сиена , ама од то што го видов завчера , да и дадат на Рома 3 гола која има и тоа како солидна одбрана , ме чуди работава .
Да се надеваме на поволен резултат и да не се повреди уште некој.

А како беше кој играше прв дома !?

Аман бе Миланез, основни работи прашуваш. Во сон треба да се знае тоа :smir:.
Јас незнам кој ќе го игра прв реваншот во Милано. Бидејќи и Милан и Интер се домаќини ,едните ќе играат една недела подоцна.

Аман бе Миланез, основни работи прашуваш. Во сон треба да се знае тоа :smir:.
Јас незнам кој ќе го игра прв реваншот во Милано. Бидејќи и Милан и Интер се домаќини ,едните ќе играат една недела подоцна.

Оти бе брат? И вторник и среда се игра.

И ти да не незнајш основни работи?
:pos2::pos2::pos2:

Оти бе брат? И вторник и среда се игра.

И ти да не незнајш основни работи?
:pos2::pos2::pos2:

Да али мислам дека Уефа не дозволува на еден стадион да се игра два дена по ред во Лигата на Шампионите али не сум сигурен за истово .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom