Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Грешка после која следеше добро одиграна акција. Не беше офсајд, стопати ја видов снимката, во ногата се гледа а не во телото. Удинезе си ја нареди играта, ама зато го приме куро. И нерешен резултат на гости со Удинезе не е трагедија, не се од вчера Удинезе. Милан ја имаја играта во текот на целиот натпревар, организираја акции ама немаја среќа да реализират.

Милан ја имаја играта за то шо удинезе им ја оставаше за да има чист терен за контри за кои беа и то како опасни. Муабетот ми е шо милан и покрај то шо го фалеше толку нападот пак одвај дадоја гол. Нема врска ова ајде ќе видиме уште некој меч ;) Шо се однесва до офсајдот? Ќе видам некоја снимка па ќе коментирам и јас не го забележав од почеток.

Што е најважно Милан ги тепаше Удинезе , Интер изигра нерешено а Јуве ИЗГУБИ и тоа дома :hahe:

btw пичит батево - 34'[1 - 0]R. Oliveira
goal.gif

Абе ЅВЕР си е , мора да го продадеме :) реално не за во Италија , нека си го вратат Бориело

Ова играва на Џила мн. потсеќа на играта на Инзаги. Инзаги ако игра цела утакмица не дава гол ама ако влезе од клупа е поопасен , како денес Џила. Јас мислам дека Џила ќе биде заменик на Инзаги , а и во глума се исти :)

najslatka pobeda e vo 90 min . kaka pokaza sto znae so asistencijata so peta .....golemite klubovi gi kaznuvaat greskite na protivnikot. samo steta pato sto ne dade gol ,mnogu ke mu znacese za samodoverbata..... i da ne zaboravam da mu cestitam nov gola na PANDEV ... pozz do site navivaci na MILAN!!!!!

ех баш слатка победа беше ова денеска во последни минути, али голот си беше топ и одлична асистенција од Пато на Кака па на Џила ех баш беше срекен после толку лоши зборови за него!!! После тоа си ипочеститаа Гатузо и Анчелоти :) А многу убаво и Роналдо си изигра добра фризура и добри топки.
а убаво си изигра и Удинезе али фудбалот се игра 90 минути така да се до последната минута ништо не се знае :smir:

Шо браво... Среднио ред никаде го немаше особено Зидорф кој беше изгубен (освен некои 3-4 топки), а и Амброзини тука некаде беше, Роналдо се враќаше до центар за да изваде некоја топка, арно Калач го ставија да брани да беше Дида 3 гола ке примеше. Инаку фалеше многу Кафу и неговите центар шутеви...

Ама сепак победиа што е одлично за самодовербата. Сега на ред е скалпот на Аталанта :)

ех баш слатка победа беше ова денеска во последни минути, али голот си беше топ и одлична асистенција од Пато на Кака па на Џила ех баш беше срекен после толку лоши зборови за него!!! После тоа си ипочеститаа Гатузо и Анчелоти :) А многу убаво и Роналдо си изигра добра фризура и добри топки.
а убаво си изигра и Удинезе али фудбалот се игра 90 минути така да се до последната минута ништо не се знае :smir:
Слатка , слатка ама мене коса ми се дигна од нервоза 90 м. се нервирав неможат гол да дадат Роналдо , де пречка де голманот ќе га фати , добро Калач не спасуваше , Пато слабо, слабо ама на крај тој учествуваше во акцијата за голот , потоа и мајсторки Кака со пета до Џила и тој во стил на Пипо , ама се гледаше дека фали Пирло и неговите топки :)

Хехе за малку....Нека ви е честито победата...знаев дека ке тепате...нагости игравте поздрав до сите

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom