Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
pa nacionalen kup e internacionalno natprevarivanje???????????????????

Abe zaebete koj kolku tituli ima glejte so sezonava milan nema pobeda na domasen teren.... Mislam deka e vreme za prvata u nedela ke go ubijat Napoli na San Siro!!! PATO, KAKA, RONALDO leleeeeeeeeeeeeeeeeeee

Adidas потпиша нов деветгодишен договор со милан вреден 100 милиони евра и плус ќе добиваат дополнителни премии за евентуално освоените трофеи.
А Пато ќе игра со Наполи и сите му даваат подршка и се надеваат мноооогу во него.

Верувај ми дека ништо не знаеш.
другар ја ако незнам значи и википедија незнае оти информациите се одтаму!
ја како шо знам и купот емирати е интернационален оти играат екипи од 2 различни континенти!
а тоа што играат екипи со низок рејтинг нема веза.
на пример вардар зима 25 титули интернационални против некој си клошари од бразил пак ке има повеке од Милан!
рачунај ги севкупно титулите од натпревари со екипи од ист ранг>како лига на шампиони,сериа А,куп на Италија,и купот за светски првак
како што беше последниот!мислам дека милан е на трето или четврто место:nesum:
нека ме поправи некој поупатен ако грешам!

ја како шо знам и купот емирати е интернационален оти играат екипи од 2 различни континенти!
на пример вардар зима 25 титули интернационални против некој си клошари од бразил пак ке има повеке од Милан!
рачунај ги севкупно титулите од натпревари со екипи од ист ранг>како лига на шампиони,сериа А,куп на Италија,и купот за светски првак
Грешиш пријателе....
Милан е на првото место по освоени континентални титули!

Ах, бе...
Интернационални ОФИЦИЈАЛНИ натпреварувања, кои се под организација на ФИФА и УЕФА. А Купот Емирати, Амстердам и сл. ко нив се припремни пријателски турнири.

Ах, бе...
Интернационални ОФИЦИЈАЛНИ натпреварувања, кои се под организација на ФИФА и УЕФА. А Купот Емирати, Амстердам и сл. ко нив се припремни пријателски турнири.
ok ok maca_kaka веќе ме увери со линкот!
фала за поправката !!!!поздрав

Брат дај бе не траскај глупости, не се рачунат пријателски мечој не се прај наивен. Немој да те вреѓам сеа, немаш претстава колку сакам.

За интернационални се рачунаат сите натпреварувања организирани од ФИФА каде учествуваат тимој од различни земји. Милан во нив е најдобар и тие се најправилно мерило. Оти и Розенборг ја има норвешката лига 20 пати освоено, а за кур не ги бива.

• Емре во Милан , уште тој ни треба :nesvest: -линк
  • Милан за сума од 2,5 м. ќе се обиде да го донесе талентираниот стопер на Бока Јуниорс, 22-годишниот Џонатан Маидана , за кој се заинтересирани и Јуве и Фиорентина.

Видов и јас некаде дека Емре и Анчелоти многу се сакале па можен е трансфер на Емре во Милан. Демек со Пирло многу добро ке играле. Шо ке ни е уште еден старец не ми е јасно никако.

За вас сите се старци , Емре си има 28г. и е добар играч ама нема место за него во Милан , имамо добар и многу играчи од средниот ред , нека си купат напад, одбрана и пред се голман добар. Ако дојде Емре во Милан , тогаш уште помали се шансите за Гуркуф , и најверојатно би заминал од тимот.

Не заебавај, 28 години има сега, дур да се вклопи во тимот ке го најдат 30. И на 30 години тој треба да игра и да се токми со некој помлад 10 години како Гуркуф... И гарант ке можат исто да трчаат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom