Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pa nacionalen kup e internacionalno natprevarivanje???????????????????
другар ја ако незнам значи и википедија незнае оти информациите се одтаму!Верувај ми дека ништо не знаеш.
Грешиш пријателе....другар ја ако незнам значи и википедија незнае оти информациите се одтаму!
ја како шо знам и купот емирати е интернационален оти играат екипи од 2 различни континенти!
а тоа што играат екипи со низок рејтинг нема веза.
на пример вардар зима 25 титули интернационални против некој си клошари од бразил пак ке има повеке од Милан!
рачунај ги севкупно титулите од натпревари со екипи од ист ранг>како лига на шампиони,сериа А,куп на Италија,и купот за светски првак
како што беше последниот!мислам дека милан е на трето или четврто место:nesum:
нека ме поправи некој поупатен ако грешам!
ok ok maca_kaka веќе ме увери со линкот!Ах, бе...
Интернационални ОФИЦИЈАЛНИ натпреварувања, кои се под организација на ФИФА и УЕФА. А Купот Емирати, Амстердам и сл. ко нив се припремни пријателски турнири.
другар ја ако незнам значи и википедија незнае оти информациите се одтаму!
ја како шо знам и купот емирати е интернационален оти играат екипи од 2 различни континенти!
а тоа што играат екипи со низок рејтинг нема веза.
на пример вардар зима 25 титули интернационални против некој си клошари од бразил пак ке има повеке од Милан!
рачунај ги севкупно титулите од натпревари со екипи од ист ранг>како лига на шампиони,сериа А,куп на Италија,и купот за светски првак
како што беше последниот!мислам дека милан е на трето или четврто место:nesum:
нека ме поправи некој поупатен ако грешам!