Фан Клуб: Манчестер Сити

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Utre go ru6imo rekord 6to go drzimo s o Totenam ima da gi pllesnemo ovija pllavi so sedam nulla ima da gi vratimo u od kaj 6to izpadnalle 4e gi pukamo oj!!!!!!!

П.С. кусо да не сум :)

Овде не ни требаат пластични фанови. Ајде гитла сега :) :D
Nemoj ti mene da naziva6 pllasti4an, misllim ja jes da go imam du4an na pllasti4arska alli za MAN4ESTAR SITI sam navija4 od malli nogi, sum go navivall jo6 od vreme nna KEVIN KIGAN i su igralli MARK VIVIAN FO i ANELLKA.
VE4ER IMA DA PUKAM MI IMA DA GI RASPUKAMO OVI PLLAVI I JA IMA DA PUKAM!!!!!!

VECER SITE KE PUKNEME OD SREJKA, SITE GO SAKAME SITI VO SEKAKVI MOMENTI. PLAVITE KE VIDAT, AKO IMAT I ONI PARI, AMA NEMET NAVIVACI, SAMO PLASTICNI SU ISTO KAKO I IGRACI, MIE SME MNOGU JAJKI VO SPOREDBA SO NIV, IDEME NAPRED, NEMA NAZAD, NAPRED SITI MAKEDONCITE OD AUSTRALIJA SE SO TEBE!

Фанови на Сити ако ве има тука ќе ве замолам да се собереме сите на едно место (https://www.facebook.com/ManCityMacedonia) и по можност ако познавате некој пријател што навива за сити повикајте го . Поздрав

Идемо радимо
1655995_802741189740682_1191786727_n.jpg

Ќе биде интересно ако дојде Фил Ајви и ги пријави сите :D

тогаш пеџа нема да знае каде му е главата.

Инаку, се надевам на победа нa Siti

Џеко+Негредо заедно = УЖАС

џеко+ било кој е хаос на големиа утакмици.. против екипи ко вест хем или палас е океј бидејќи се креира голем број на шанси и од едно 10 обиди ќе дај барем еден гол.. ама против мурињо нема така.. јоветич треба да го стави, и милнер наместо демикелис

Кое дрво е овој Џеко, стварно не го можам, никад не ми бил фудбалериште. Јоветич сега со Негредо треба да се тандем, а после кога ќе се врати Агуеро со Негредо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom