Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Агентите на Ројс во саботата беа забележани на Олд Трафорд.

Од Пелестри и Еланга е подобра опција али кога е здрав. :D

Многу пуштаат приказни за Кејн има нешто.
Али со расфрлањето на Челзи не сум сигурен дека ќе го земеме, се зависи од новите газди.

Искрено се надевам дека нема да го земат Кејн, пред се заради годините. Повеќе сум за помлад напаѓач него за овој испуваниов. Не викам дека не е добар и дека нема да распали во Утд, ама тоа не би било повеќе од 2 сезони. И пак од ново после.

Многу пуштаат приказни за Кејн има нешто.
Али со расфрлањето на Челзи не сум сигурен дека ќе го земеме, се зависи од новите газди.
Тешко да оди во градски ривал, плус срање тим, мислам дека имаме големи шанси да го добиеме доколку започнат конкретни преговори.

Автоматски споено мислење:

Искрено се надевам дека нема да го земат Кејн, пред се заради годините. Повеќе сум за помлад напаѓач него за овој испуваниов. Не викам дека не е добар и дека нема да распали во Утд, ама тоа не би било повеќе од 2 сезони. И пак од ново после.
Јас мислам дека Кејн е баш тоа што ни треба. Домашен играч кој е години во ПЛ и растура со голови. Можам да замислам колку ќе решета доколку дојде кај нас кога околу него има креативци кои можат да го ранат со топки.

Нешто како РВП ама не би имал против ако ни донесе титула плус немора да значи дека секој нареден што ке се купи дека треба да е млад и да го имаме 10години
На секој скоцкан тим секое лето му треба освежување за да одржува константност

Не сум ич против трансферот на Кејн ако Тен хаг го бара без размислување нека го донесат.

Инаку мора да работат на уште еден до два трансфера скоро сите наши конкуренти се појачаа, а клупата ни е крш, макар и на позајмица да ги соберат многу ќе ни значи до крајот на сезоната.

Последно уредено:
Одеднаш се појавија шпекулациите за Кејн и тоа од порелевантни извори како Клас и Мокбел од Дејли Мејл. Најверојатно веќе имаат остварено некои контакти со агентот на Кејн.

Да се паметни нашиве ќе почнат да чепкаат и да гледаат опции да соберат од Јуве некој. Ко што се у лоша состојба моментално со казнава од 15 поени, тешко ЛШ да фатат, а има што да се собере од таму. Влахович, Киеза, Локатели, Бремер,Мирети...

Sent from my 2109119DG using Tapatalk

Да се паметни нашиве ќе почнат да чепкаат и да гледаат опции да соберат од Јуве некој. Ко што се у лоша состојба моментално со казнава од 15 поени, тешко ЛШ да фатат, а има што да се собере од таму. Влахович, Киеза, Локатели, Бремер,Мирети...

Sent from my 2109119DG using Tapatalk
Пример Погба =))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom