ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.950
- Поени од реакции
- 44.627
Ако има два тренери што не ги можам, тоа се Конте и Алегри. Попрво Рафа Бенитез би го земал, жими се.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто и за Конте, тој бара тркачи, освен Мектоминеј ниту еден друг од везњаците, не одговараНемаме играчи за стилот на Тен Хаг. Пресинг, триаголници, пас ен муув е научна фантастика за повеќето играчи. Инаку и мене ми се свиѓа. Конте и мене ми е одвратно створење. Зидан некако најмногу ми одговара према профилот на играчи. Лично би го земал Флик но шанса нема за такво нешто.
И Фред нема да застане али.....Исто и за Конте, тој бара тркачи, освен Мектоминеј ниту еден друг од везњаците, не одговара
Ние сме клуб кој купува играчи и менува тренери панично. Оле полека ги губи симпатиите дури и кај оние кој го поддржуваа, точно. Ама тоа не значи дека треба да се шутне и да се донесе нешто колку
Чекај ја не го спомнав Зидан воопшто, јас следев интервју денеска на Ди Марцио, и он кажа дека според него, Јунајтед имал 3 приоритети овоа лето, десно крило кое го игра лево, централен бек и деструктивец (Камавинга, Саул или Невес) се се сменило зошто го купиле Роналдо, за Роналдо плаќале 25м и повеќе плата само, дечкото кажа убаво да ги имаш Кавани, Марсијал, Роналдо, Погба,Бруно и Санчо и да не можеш да победеш 3 по ред, вика кој и да е не би му простил, од тие играчи се очекува да доминираат, и сега вика како ќе му докажеш на навивач дека само заради еден играч не победуваш? А при тоа е решен под секоја цена да не го игра Дони и да му ја уништи кариерата.Не мора Ставро да чита, еве јас ќе ти кажам дека не сте добри со паметот ако мислите дека Зидан е соодветна замена и човекот што ќе ни донесе титули.
Ќе го бара Лукаку назад.И Фред нема да застане али.....
Super sto go postavi videoto. Sega ajde neka vi tekni zosto e ova vaka?
И бевме со истите играчи без Роналдо па прес играта беше меѓу најслабите у премиер лигата не е до играчите до менаџерот е.Super sto go postavi videoto. Sega ajde neka vi tekni zosto e ova vaka?
Mala pomos - obratete vnimanie na Ronaldo.
Koga se branat isto kako da se so igrac pomalce, covekot ne mrda. Za presing da ne pravime ni muabet, nevozmozno e da se igra presing so nego.
Nema ni del od onaa agresivnost koja bese prisutna izminatata sezona so Rash, Cavani, Greenwood, Fernandes kako udaren del vo toj presing koj se igrase.
Znaci bukvalno site igraci koi se na raspolaganje od Cavani na 35 godini do flegmata Marsijal igraat odlicen presing koga treba. Samite se izgorea so toa sto go zedoja Ronaldo i toa e toa, se narusi cel koncept koj se gradese do izminatata sezona, sakale priznale ili ne.
So Liverpul/Siti pre bi zapocnal so Rash, Cavani, Greenwood napred.
Тен Хаг си буши со Ајакс стандард. За некои експерти тука не бил подобар од Оле
Да дојде моменталниов Дортмунд на Олд Трафорд има да го лапа немиен Оле сосе јаја… тен Хаг лаганица со Блинд, Халер и 9 анонимуси им држи предавање по фудбал
Мислам дека нема подобар избор моментално за замена на мастермајндот